IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неофициални снимки на новата „петица” на BMW

Британското издание Carscoop публикува неофициални снимки на BMW 5-Series модел 2010.

Неофициални снимки на новата „петица” на BMW
При това на едно място са били засечени всички версии на Серия-5, седана с четири врати, комбито и новия лифтбек с пет врати, наречен Gran Turismo. Това е станало в южна Франция. 


Очаква се световната премиера на серийната версия на Серия-5 Gran Turismo да бъде на автомобилния салон във Франкфурт през септември. Седанът и комбито на Серия-5 ще бъдат показани вероятно в началото на 2010 в Женева. Продажбите и на трите варианта на новата Серия-5 ще започнат също в началото на 2010 г. 


Двигателите които ще се монтират на новата Серия-5 ще бъдат широка гама от атмосферни и бензинови турбоагрегати, включително модернизирания трилитров би-турбо с шест цилиндъра и мощност 326 к.с., както и  V8 би-турбо с обем 4.4 литра и мощност 408 к.с. Дизеловите версии ще са с познати турбодизелови двигатели. 


Традиционно най-силната версия на Серия-5 ще бъде „М” с бензинов би-турбо двигател V8 с мощност над 500 к.с. Този агрегат за първи път ще видим при очакваните Х5 и Х6 „М”. 

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Web_Devil ( преди 15 години )
    Явно не следите етапите от тестовете на един нов автомобил! Няма да има такива стопове, тези са част от маскировката за да не може никой да знае как ще изглежда модела, когато се пусне официално в продажба! Най-напред поразгледайте, почетете и тогава коментирайте!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    avtor ( преди 15 години )
    Човек , това е маскировка .Много ясно , че няма да покажат истинските стопове .Загледай се и в други неофициялни снимки на БМВ , които вече са излезли и виж ,че винаги стоповете на маскираните автомобили нямат нищо общо със стоповете на модела който вече се произвежда.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    pepo ( преди 15 години )
    Предчуствам поредната изцепка от БМВ-стана им нещо навик..
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    rrr ( преди 15 години )
    Незнам как е отпред но отзад ми се струва странно да е само с едно кръгло стопче. В това стопче трябва да се поберът и стоп и габарит и мигач и задна светлина та дори и фара за мъгла. Как ще стане това само с ено стопче незнам, сигурно бялото кръгче в средата ще е задната светлина ама ако във външната червена ивичка са побрани останалите светлини може да изглежда объркващо.