IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 германски коли от 90-те години, които покориха света

В наши дни цената на някои от тях надхърля тази на ново Ferrari

Има германски автомобили, произведени преди 30 и повече години, които в наши дни могат да съперничат по цена дори на чисто нова суперкола. Това се дължи както на носталгия по миналото, така и на забележителните им качества. Ето 7 такива машини, произведени през 80-те и 90-те години на миналия век, които в последно време бяха продадени за сериозни суми.


7 култови германски коли от 90-те (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #11
    3 rate up comment 5 rate down comment
    прах в очите ( преди 5 години )
    Добре че държавата издържа немските компании,понеже Тесла се издържа от големия брой продажби.А тези двигатели са си били съвсем нормални за годините,вижте американците все още си правят 8л двигатели,иначе имат претенции към европейците.
  • #10
    11 rate up comment 9 rate down comment
    До по-долния ( преди 5 години )
    Ако не са постоянните държавни дотации, наливани от десетилетия, полудържавната перачница рено да е фалирала и забравена отдавна!
  • #9
    20 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    немците нямали шанс в бъдеще време хихихи като гледам какво бъдеще се очертава пред корейските чикиа хюйдай китайските волове и всичко останало японски *** базирано на съвременни еднодневни трицилиндрови агрегати верно немците шанс да оцелеят
  • #8
    9 rate up comment 22 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    С новите еконорми архаичните немски големообемни двигатели ще отидат в историята!
  • #7
    9 rate up comment 20 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Увредил неувредил рено мачкат.Немците ако не са държавните дотации от мама Меркел са умрели.Ама вече трябват пари за бежанците.
  • #6
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Мога да те уверя, че "типичните" масълкари(които ти явно не познаваш) съвсем не са това, което си мислиш. Става ми смешно, когато някой се оплаче колко много харчел американеца, а в същото време се кефи на пробитите нови бмв-та, като уж по-спортните от тях харчат от 13 на горе. Говоря от личен опит.
  • #5
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Факт!-тическиа ... ( преди 5 години )
    пак се е увредил сериозно от прекомерна употреба на рено!
  • #4
    6 rate up comment 23 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Нямат шанс зьащото разчитат на тези архаични технологии.в-8 в-12 двигатели с огромен обем по 5-6-8 литра харчещи като змей не говорим за коктейла вредни вещества които отделят във въздуха и набират за едно 7 секунди което е смешно.Това са типичните архаични американски масълкари.Тези коли нямат бъдеще просто защото са неефективни и остарели като технология.Все едно да ме питаш що колата на Флинстоун няма бъдеще!
  • #3
    10 rate up comment 7 rate down comment
    KLASIKA ( преди 5 години )
    до ФактА защо нямат шанс,ти ми отговори!Не знам какво харесваш ,но като напиша това сам ще се определиш!Или ще ти сваля шапка с поклон или ще те причисля към "добитъка"!....-но аз не знамкакво изповядваш и ми се иска да ти сваля шапка.Няма да гледаме повече никога такива коли,защото израстващия *** закърмен с интернет и манипулативна реклама,слушащо черна музика и чалга и не четящо никакви книги-няманикаква представа кое е хубаво и кое е грозно!Вижте как ходят всички млади момчета!!!!!Вместода носят цветни дрехи и супер къси панталони ,дасе дуят като пуяци от своята младост и красота,те ходят с черни дрехи,развлечени дънки и анцузи и дори на плаж ходят не с изрязани бански,а с дълги панталони до коленете като коминочистачи....?!?!Дори футболистите ходят с екипи и само коленете им се виждат...?!?!?!Вместо като спортистида са с къси,къси гащета като лъвове!Е как такова младо поколение без самочувствие и в срам от собственото си тяло,слушайки чалга и рап и без езикова дикция ,защотонищоне чете а виси в интернет и души за ИНТРИГИ, което не е виждало хубави коли а израства с грозни линии на колите-нещо като извратени трансформарси.....,как да искате от този *** изобщо да се събуди от Матрицата.....?!?!ТА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ РАЗБРАХА,ЧЕ РАСТЕ *** КОЙТО КУПУВА ВСИЧКО КОЕТО МУ СЕНАРЕДИ И НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ СЕ СТАРАЕ,ЗА КАЧЕСТВО НЕХАЕ И НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ПРОИЗВЕЖДАТ ,ЗАЩОТО НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО ХУБАВО,ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ВАМПИРЯСАЛИЯДОБИТЪК КУПУВА ВСИЧКО СЪС ЗАВЪРЗАНИ ОЧИ В НЕСВЯСТ !!!!! Не са виновни производителите,че човечеството се изражда и идватживите мъртви.....Жалко за всички ни......Е Факт ти в коя графа си,защото не ти разбрах коментара:-към добитъка без самочувствие и овързан в Матрицата-или съжаляваш,че добитъка е виновен за всичкоИ тука рекламата наДачия е най-великата за всички времена:-В ДАЧИЯИМАМЕ ВСИЧКО,ОСВЕН Н Е Н У Ж Н О Т О !!!!!
  • #2
    10 rate up comment 26 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Все повече че се говори за немците в минало време.В бъдещето нямат шанс!