IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жестока гавра със собственици на джипове

В Бирмингам предложиха на тези мъже увеличение на мъжкото достойнство

Жестока гавра със собственици на джипове

На една от улиците в английския град Бирмингам се появи голям пакат, предлагащ безплатно увеличение на мъжкото достойнство на собствениците на големи всъдеходни автомобили, съобщава изданието Metro. Снимки на плаката се появиха и във Facebook.

Жестока гавра със собственици на джипове

„Вие каратe в града с 4x4, Jeep или Range Rover? Тогава вие имате право на безплатно увеличение на пениса в в NHS (Националната здравна служба)”, гласи надписът на рекламния билборд на улица в Бирмингам.

На билборда е посочен и телефонен номер, на който собствениците на големи всъдеходни автомобили могат да се обадят. Впрочем, журналисти от Metro са позвънили на посочения номер, но той е бил изключен.

Изданието отбелязва, че плакатът е престоял цели 3 дни на учицата, преди да бъде премахнат. Не е ясно дали това не е шега от страна на собствениците на малолитражки, но билбордът предизвика сериозни спорове в социалните мрежи, като мненията се разделиха на две – за и срещу джиповете.

Един от собствениците на такъв автомобил припомни, че през зимата е помогнал на много хора с по-малки коли да се измъкнат от снежните преспи и тогава е бил хвален за избора му на превозно средство. Други пък са на мнение, че плакатът е адресиран към шофьорите на коли от марките BMW, Audi и Mercedes.

Снимка: Facebook
 

0 от 500