IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жестока гавра със собственици на джипове

В Бирмингам предложиха на тези мъже увеличение на мъжкото достойнство

Жестока гавра със собственици на джипове

На една от улиците в английския град Бирмингам се появи голям пакат, предлагащ безплатно увеличение на мъжкото достойнство на собствениците на големи всъдеходни автомобили, съобщава изданието Metro. Снимки на плаката се появиха и във Facebook.

Жестока гавра със собственици на джипове

„Вие каратe в града с 4x4, Jeep или Range Rover? Тогава вие имате право на безплатно увеличение на пениса в в NHS (Националната здравна служба)”, гласи надписът на рекламния билборд на улица в Бирмингам.

На билборда е посочен и телефонен номер, на който собствениците на големи всъдеходни автомобили могат да се обадят. Впрочем, журналисти от Metro са позвънили на посочения номер, но той е бил изключен.

Изданието отбелязва, че плакатът е престоял цели 3 дни на учицата, преди да бъде премахнат. Не е ясно дали това не е шега от страна на собствениците на малолитражки, но билбордът предизвика сериозни спорове в социалните мрежи, като мненията се разделиха на две – за и срещу джиповете.

Един от собствениците на такъв автомобил припомни, че през зимата е помогнал на много хора с по-малки коли да се измъкнат от снежните преспи и тогава е бил хвален за избора му на превозно средство. Други пък са на мнение, че плакатът е адресиран към шофьорите на коли от марките BMW, Audi и Mercedes.

Снимка: Facebook
 

0 от 500
  • #14
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Прав е колегата за двойните стандарти.И аз отдавна се чудя как се налагат на пазара големи джипове с големи двигатели харчещи много а в същото време ни говорят за еко стандарти.Навсякъде ни заливат с реклами за СУВове и колко малко харчели а в действителност си харчат доста сериозно.Сега учат хората да карат сув,а след време ще се мъчат да ги отвикват точно както с дизелите стана.Уж малко горят замърсяват и не цапат а се оказва че са най мръсната и вредна технология в двигателите.
  • #13
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Българина по принцип има алергия към евтини стоки. Познавам един куп хора които предпочитат да купят луксозни стари телефон, лаптоп, телевизор и тн на цената на нов среден клас.
  • #12
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Особено правилен е плаката за бедна България където при средна заплата от 500 евро бруто 50% от авто парка е БМВ, Мерцедес, Ауди, джипове от всякакъв тип и спортни коли. В Англия поне става въпрос за нови коли - очевидно хора с възможности ако не друго.
  • #11
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Гошо ( преди 6 години )
    В БГ плаката трябва да е за безплатен уТкостеснител. Личните ми впечатления от пътищата са, че напоследък преобладават многотонни машини с шофьори от женски ***.А и съм се наслушал на клюкини от типа "еди си коя се омъжи, роди, и мъжа й купи ДЖИБ". Разбира се, това има своето добро обяснение, но в по-голямата си част е просто тежка комплексарщина.
  • #10
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Двойни стандарти ( преди 6 години )
    Тези кютуци, както и дизелите, нямат място в града. Не става всички уж да се борят за екология, да се говори за какви ли не нови и по-строги еко стандарти, а в същото време в градовете да се карат машини с разход в пъти по-висок от този на нормален автомобил. Да не говорим, че и без това местата за паркиране са все по-малко и малко. Стига с тези комплекси. Прави са хората направили плаката! На нормалните хора ни писна от иди0ти ня които колата им е продължение на оная работа.
  • #9
    22 rate up comment 4 rate down comment
    За плаката! ( преди 6 години )
    Тези, които подкрепят плаката, нямат нужда от увеличение. Ти обаче, явно имаш спешна нужда от увеличение на сивото вещество, защото явно ти е в намалено количество, защото не се сещаш за какво си говорим. Когато някой твой близък умре от рак на белите дробове, а друг е получил сериозни заболявания на дихателните пътища(и двамата непушачи), може случайно да се сетиш. А да караш камион в града и в него да возиш себе си в 90% от времето и да харчи 2-3 пъти повече е пълна комплексарщина и малоумие.
  • #8
    27 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    това са уникални машиникачването в жип моментално прави *** по -големи а от жените прави нацепени батки и мастер пилоти!освен това правилата за движение за такива НЕ ВАЖАТ - те стават със спец режим на мига !
  • #7
    23 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    и аз съм на мнение, че подобни возила нямат никакво място в градската среда !
  • #6
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А тези с по-компактните коли трябва да ни се намалява ли? Хахаха, тия дето подкрепят "плаката" толкова разпалено имат нужда от увеличение не по-малко от самите собственици на "СУВ-овете"
  • #5
    21 rate up comment 4 rate down comment
    123 ( преди 6 години )
    ХАХАХААХА Абсолютно вярно. Само е забравил ML, X5, Q7 (за последният се препоръчват поне 2 операции).