IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жестока гавра със собственици на джипове

В Бирмингам предложиха на тези мъже увеличение на мъжкото достойнство

Жестока гавра със собственици на джипове

На една от улиците в английския град Бирмингам се появи голям пакат, предлагащ безплатно увеличение на мъжкото достойнство на собствениците на големи всъдеходни автомобили, съобщава изданието Metro. Снимки на плаката се появиха и във Facebook.

Жестока гавра със собственици на джипове

„Вие каратe в града с 4x4, Jeep или Range Rover? Тогава вие имате право на безплатно увеличение на пениса в в NHS (Националната здравна служба)”, гласи надписът на рекламния билборд на улица в Бирмингам.

На билборда е посочен и телефонен номер, на който собствениците на големи всъдеходни автомобили могат да се обадят. Впрочем, журналисти от Metro са позвънили на посочения номер, но той е бил изключен.

Изданието отбелязва, че плакатът е престоял цели 3 дни на учицата, преди да бъде премахнат. Не е ясно дали това не е шега от страна на собствениците на малолитражки, но билбордът предизвика сериозни спорове в социалните мрежи, като мненията се разделиха на две – за и срещу джиповете.

Един от собствениците на такъв автомобил припомни, че през зимата е помогнал на много хора с по-малки коли да се измъкнат от снежните преспи и тогава е бил хвален за избора му на превозно средство. Други пък са на мнение, че плакатът е адресиран към шофьорите на коли от марките BMW, Audi и Mercedes.

Снимка: Facebook
 

0 от 500
  • #34
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Четете бе! Пише си че е за тези дето карат големи джипове в града. А не изобщо. За какво ти е в центъра 5 метра джип. Една колежка идва на работа с Соренто. Обаче когато трябва да слезе до центъра след рсботс вземаше такси или идваше с стария си Ярис.
  • #33
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    При нас в БГто както вийаги е различноНужда от уголемяване на хоботчетата имат тези с 15-20 годишни БМВта с невероятния тунинг ангелски очи , но с гуми на 10 сезона
  • #32
    3 rate up comment 2 rate down comment
    сминдух ( преди 5 години )
    Тва психолог трябва да го обеснява. Но принципно да караш мъничка количка и да не ти пука трябва да имаш големи топки. От друга страна да караш голямата джипара е все едно си се гушнал в мама, търсиш закрила. Или се опитваш да кажеш на света - голям съм, вижте ме, и аз съм нещо. Производителите успешно захлебват комплексите на хората. Ама после виагрички, валериани, че което си го няма човек ....
  • #31
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    на мен ми е голям и ще карам джип много ясно.само шнура ми е колкото газовите ви бутилчета хахаха
  • #30
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    карам квото мога да си позволя,пъпеш завистлив,а ти като не можеш си траи.вие сте най-големите комплексари дето можете само да цъкате с език
  • #29
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    пак ще ви питам кисело ли е гроздето,а?аз си имам и кола с две врати,и седан и джип боли ме фара кой кво мисли...карайте си газовите бутилки и не мислее хората дето имат джипове
  • #28
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ти сигурно караш Тойота IQ ? Хем да си покажеш високото IQ, хем да докажеш всеизвестния ти факт.
  • #27
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Striker ( преди 5 години )
    T'ва отдавна е всеизвестен факт. Колкото е по-голяма колата, толкова е по-малка пацата. Най-малките започват с Кайени-Майени, Q7-ци, разни огромни бенцове и джипове.;)))
  • #26
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това са наякои еко-гейове сигурно.
  • #25
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Факт, Я пак?! Хечбека е недоразумение ли казваш?! Я погледни класациите за най-продавани коли в Европа. От друга страна погледни масовите СУВ-ове всичко по-малко от Кодиак, Х-Трейл и тн какво са - надигнат хечбек. Така че ако хеча е недоарзумение значи и СУВ-а е.Казваш че и Китайците искат само СУВ - за това ли поризводителите правят седан версии на хечове само за Китай, или разтегнати версии на обикновени седани?