IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жестока гавра със собственици на джипове

В Бирмингам предложиха на тези мъже увеличение на мъжкото достойнство

Жестока гавра със собственици на джипове

На една от улиците в английския град Бирмингам се появи голям пакат, предлагащ безплатно увеличение на мъжкото достойнство на собствениците на големи всъдеходни автомобили, съобщава изданието Metro. Снимки на плаката се появиха и във Facebook.

Жестока гавра със собственици на джипове

„Вие каратe в града с 4x4, Jeep или Range Rover? Тогава вие имате право на безплатно увеличение на пениса в в NHS (Националната здравна служба)”, гласи надписът на рекламния билборд на улица в Бирмингам.

На билборда е посочен и телефонен номер, на който собствениците на големи всъдеходни автомобили могат да се обадят. Впрочем, журналисти от Metro са позвънили на посочения номер, но той е бил изключен.

Изданието отбелязва, че плакатът е престоял цели 3 дни на учицата, преди да бъде премахнат. Не е ясно дали това не е шега от страна на собствениците на малолитражки, но билбордът предизвика сериозни спорове в социалните мрежи, като мненията се разделиха на две – за и срещу джиповете.

Един от собствениците на такъв автомобил припомни, че през зимата е помогнал на много хора с по-малки коли да се измъкнат от снежните преспи и тогава е бил хвален за избора му на превозно средство. Други пък са на мнение, че плакатът е адресиран към шофьорите на коли от марките BMW, Audi и Mercedes.

Снимка: Facebook
 

0 от 500
  • #24
    9 rate up comment 10 rate down comment
    асд ( преди 5 години )
    Ей сега си го преместих в другия крачол заради някакъв си плакат....След като си плащам данъците - ще карам каквото си искам и ще го карам където си искам - стига да не е забранено! И никой не може да ми каже нищо.
  • #23
    6 rate up comment 14 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    бедните българе мечтаещи за гоУф 4 си хапят пръстите от яд.Цял свят минава на SUV и не ще и да чуе за недоразуменията седан и хечбек така е от Америка през Европа до Китай!
  • #22
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Autistii ( преди 5 години )
    Ще отидеш, на всякъде друг път. Най много до сервиза са стигнеш. Много клипове гледате аутистче...
  • #21
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Аз си имам жипка с голем дизелов двигател сипвам си нафта и се почва върти ,върти из градо.
  • #20
    15 rate up comment 1 rate down comment
    До: До За плаката! ( преди 5 години )
    Да не се опитваш да ни убедиш че джиб-а харчи по-малко от лек автомобил.С едно Ауди А4 куатро можеш да стигнеш почти навсякъде където можеш и с Q5. Особено в градски условия. Само дето А4-ката е 2 литра надолу на 100 км като разход.
  • #19
    17 rate up comment 2 rate down comment
    До: До За плаката! ( преди 5 години )
    Ти да не мислиш че собствениците на 15 годишни МЛ, Х5 и Кю7 не си наливат и те нафтица за 1,50.Наскоро слушах собственика на един такъв 6 цилиндров трилитров дизеляк как се оплакваше че е сменил две дюзи заради тънкана нафта от БДЖ-то
  • #18
    10 rate up comment 1 rate down comment
    до Долния ( преди 5 години )
    Много си отворен, някак си си прав за зимата, но вече е топло и си свободен в кой да е топъл ден, когато си застанал в някое прекрасно задръстване и си на място...просто слез от камиона, който караш, (от мен да мине)отдалечи се на 2-3 метра и се опитай да дишаш! Много ти здраве с най-добри пожелания(не ме разбирай погрешно :)
  • #17
    3 rate up comment 13 rate down comment
    До За плаката! ( преди 5 години )
    Добре разбирам за какво иде реч мъжки.Ако толкова много си се загрижил за екологията в България дай да поговорим първо за 30 годишния автопарк и некачествения дизел. Тия коли не са по-големи замърсители от комшията дето си намира нафта за 1.50. Дай да поговорим за съкварталците ти от овча купел и подобните дето горят гуми и пластмаси за огрев. В "големи" градове като Карлово зимата не се диша в половината град, там сувове няма. Айде със здраве да ти го увеличат, да се режеш по-малко из форуми
  • #16
    9 rate up comment 1 rate down comment
    d3 ( преди 5 години )
    хахаха - черен джиБ с предимство!Гавра :)
  • #15
    2 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В ***, според мен тези с много комплекси, само за да покажат, че уж нямат комплекси си купуват Тойоти, Хонди и там разни "коли", за да ходят по парадите.