IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво карат най-бедните хора в света

В държавите с най-нисък БВП най-често доминира... най-скъпият модел на Toyota

Често се публикува статистика на най-популярните модели в света, основана на водещите пазари - САЩ, ЕС, Китай. Но какво предпочитат хората в онези страни, в които покупката на нов автомобил е нещо непостижимо за 99% от хората?
  
  
Африка
  
   
Има най-различни методи за измерване на Брутния вътрешен продукт, поради което и списъкът с 10-те най-бедни държави на планетата варира според това кой го е изготвял. Но тези 10 държави, всичките в Африка, неизменно попадат в дъното на всички класации. Не се броят единствено страни като Сомалия и Южен Судан, където заради политическата ситуация воденето на дори приблицителна статистика е невъзможно.
Ето кои са най-продаваните коли в държавите с най-нисък Брутен вътрешен продукт в света.


Най-продаваните коли в най-бедните държави (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    53 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Муахаха бедните Тойотаджии карат тия жълтурски измишльотини докато богатия бял човек кара Фолксваген, който се чупи постоянно, защото е премиум автомобил и собствениците му могат да си позволят непрестанно да дават пари за да се движи.Хахаха колко тъпо е да си Тойотаджия.
  • #3
    7 rate up comment 35 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А ти усещаш ли как държавата, която визираш е с БВП на глава от населението колкото този на държавата с най-големи природни ресурси, които никой гаден западняк не източва?Защо така?
  • #2
    52 rate up comment 20 rate down comment
    bmw435i ( преди 6 години )
    Какво карат най-бедните хора в светaЕдна и съща марка е лидер в повечето държави с най-ниски доходи на населението: Toyota Toyota Toyota.Muhahahahahahahaaa
  • #1
    39 rate up comment 12 rate down comment
    яяя ( преди 6 години )
    Усещате ли как изброените страни са посетени от западната цивилизация,която ги е превърнала в колонии за природни ресурси.Цялата тази мизерия и глад е целенасочена !Да ви напомня за една балканска държава ?