IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Само в Русия: камион за боклук от ада

Шофьорът невъзмутимо кара из Толиати с обхваната в буйни пламъци каросерия

Любителите на клипчетата "Само в Русия" знаят, че в необятната страна може да се види всичко: танк да пресече спонтанно пътя, стара жигула да тегли в кръгово изтребител Миг-23, и даже автомобил да се движи заднишком и само на три колела.
 
  
 

  
  
Но дори и за най-привикналите към особеностите на руския път сценката, разиграла се в град Толиати миналата седмица, вероятно е дошла като шок. Случайни минувачи по улица Комунална в града успели да заснемат как камион за боклук невъзмутимо се движи по шосето, обхванат от буйни пламъци. На всеки няколко секунди се чува как нещо в каросерията експлодира.

Шофьорът на камиона обаче уверено продължава към неизвестното си местоназначение - може би преценявайки, че ако спре, пламъците по-бързо ще обхванат и кабината.

По-късно медиите уточниха, че огънят е бил овладян и няма пострадали. Не се съобщава обаче какво е имало в камиона и каква е причината за пожара.


0 от 500