IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5-годишен отмъкна колата на майка си, за да си купи Lamborghini

Малчуганът имал само 3 долара в себе си, когато го спряла полиция (ВИДЕО)

В американския щат Юта патрул на полицията спряла всъдеход, който се движил по магистрала със скорост от 50 км/ч. Служителите на реда очаквали, че ще намерят пиян шофьор зад волана, но вместо това там се бил разположил 5-годишен малчуган, който едва достигал педалите, съобщава CNN.

По време на пътуването си момчето не ударило нито един друг автомобил на пътя и спряло веднага, след като полицейския патрул включил сирената и сигналната си лампа. Оказа се, че хлапакът е отмъкнал колата на майка си, след като се скарал с нея, защото отказала да му купи Lamborghini.



След скандала момчето било оставенно на брат си, който трябвало да го гледа. Баткото обаче се отплеснал и малчуганът се възползвал, като тръгнал на път. Пред полицаите той обяснил, че е тръгнал за Калифорния, където да си купи мечтаното Lamborghini. В джоба си хлапакът имал само 3 долара.

Сега властите обмислят какви обвинения за повдигат на родителите на момчето. Със сигурност те ще отнесат сериозна глоба, но за възможни и други наказания.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500