IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицията търси Ferrari с гола жена на капака

Случката от Ибиса се превърна в сензация в интернет (ВИДЕО 18+)

Полицията търси Ferrari с гола жена на капака

Развлеченията на испанския остров Ибиса винаги са били доста специфични, но дори и при тях си има някои граници. И превозването на голи пътници върху капака на двигателя е неуместна дори там.

Именно това направи неизвестен засега млад мъж, който премина по улиците на града с гола девойка, лежаща върху червено Ferrari 458 Spider, съобщава в. Sun. Инцидентът (ако тази случка може да бъде обявена за такъв) е станал на пристанището в Ибиса, като доста от туристите не пропуснаха да увековечат момента и го заснеха със смартфоните си.

Във видеото се вижда, как младият мъж зад волана на суперколата определено се наслаждава на момента, като се движи доста бавно, а брюнетката, която се е излегнала върху капака на двигателя, не се притеснява да показва прелестите си за радост на минувачите.

Местната полиция вече обяви, че търси водача на автомобила, за да го обвини в нарушение на правилата за превозване на пътниците. Според местните закони, това може да струва до 500 евро на шофьора, както и отнемането на 6 точки от правата му. Лицето на шофьора се вижда в един момент, което едва ли е изненада, защото повечето снимащи са се съсредоточили другаде.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500