IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Моментът на истината: Alfa Romeo Giulia срещу германците (ВИДЕО)

Вижте как се справя италианският седан срещу BMW M3 и Mercedes-AMG C 63 S

Моментът на истината: Alfa Romeo Giulia срещу германците (ВИДЕО)

Една от най-дълго очакваните битки на пистата най-после се състоя. Новият италиански седан Alfa Romeo Giulia в най-мощната си версия се изправи срещу машини на BMW и Mercedes-Benz в директен двубой по ускорение от място и в движение. Надпреварата е организирана от британското издание Carwow.

Момента на истината: Alfa Romeo Giulia против немците (ВИДЕО)

Италианският автомобил е в топ-модификацията си Quadrifoglio, която е оборудвана с 2,9-литров V6, развиващ 510 к.с. Другите два участника в състезанието са BMW M3 с 431 к.с. и Mercedes-AMG C 63 S, който е единственият автомобил тук с V8 мотор. Неговият 4,0-литров битурбо агрегат развива 510 к.с.

Кулминацията на надпреварата е паралелен старт от място. Според заводските показатели на производителите и трите автомобила имат почти идентична динамика. „Италианката” и машината на AMG ускоряват от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди, а M3 – за 4,1 секунди. Каква обаче е действителността?



Снимка и видео: Carwow

 

0 от 500
  • #69
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    20 години карам Алфа и даже гуми не сменям бе ! Страшни са ! Пък аркадаша от другата махла кара Фиат . Той е още по страшен ! Даже оре с него ! Тука разни льольовци и градски мерцедесчета ко знаят, я !
  • #68
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Сменил съм вече 3 алфи за 10 години и на нитп една не съм сменял друго освен масло, гуми, арифриз и 2 пъти носачи на различни модели..Никакви ел. Проблеми и подобни глупости. Това са говорения на селяни с немски кашони, които няма с какво друго да "изпъкнат" и повтарят глупостите си вече 20 год.
  • #67
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Глупаака с мерцедес дали ще си признае, че виси в сервизите и плаща като поп? Не ще вика, че не влиза в сервиза и е мн. Як измисления му мерцедес с части от рено
  • #66
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ***. Ти по питане в селските сервизи ли се ориентираш за това колко проблеми имали италианските авт?Само в тиквата ти проста немците да най-надеждни и най-добри. Фактите говорят, че фиат груп имат най-много нововъведения в света на автомобилите,най-много титли в спортните състезания и т.н.Смешка неземна си, а бързо се припозна в "немските глупави фенчета", което говори, че нямаш капка акъл, както 99% от тоя тип немски фенчета
  • #65
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Xexe ( преди 6 години )
    Мерцедес пак от бели е правен оризарите са ми най-смешни като не си харесвате расата си я сменете има вече за смяна на пола скоро сигурно и за смяна на расата ше има решение ще ви дръпнат очите и само на ориз ще го карате!Найс а!
  • #64
    2 rate up comment 6 rate down comment
    v-1 ( преди 6 години )
    Ами те Бош като най-големият автомобилен доставчик -доставят части на всички производители. Това мисля е ясно на всеки мислещ човек. Обаче въпросът е, защо само при Алфите има толкова проблем, м? Дали пък няма нещо общо с дизайна на частите, които инженерите на алфа дават и техните изисквания или пък изискванията за материали и електроника за различните части? помислете малко над това...
  • #63
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Хаха ( преди 6 години )
    И,като караш Мерцедес и кво бе льольо,голямата работа си,а,то вече всеки трети ***.гал кара мерцедес и бмв и кво от това,комплексари от село.
  • #62
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    До комантара за немските фенчета:Само по изказа ти мога да разбера, че умствения ти багаж е на ниво 4-ти клас. Италианците са царе на автомобилостроенето само в твоята глава. Имат страхотни дизайнери, да, но с изключение на някои спортни марки като Ферари, са пълни с проблеми под красивите външни опаковки. Влез в първия автосервиз, който видиш и питай за доказателство.А аз карам Мерцедес на 5 г. и пак ще продължа да купувам коли от тази марка, както и ти (или баща ти) ще си карате Алфа. Точка!
  • #61
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Poweeeeer! ( преди 6 години )
    Нещо си се объркал - харесвам всякакви коли, независимо от емблемата. Ако ще и Dacia да е, ако ме кефи колата, то ме кефи и толкова.Обаче не харесвам да се пишат откровени неистини, като това за задвижването, конските сили, агрегатите на Bosch и т.н., при все, че това са лесно проверими факти.Затова и се включих в дискусията.Лека вечер от мен.
  • #60
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Чакайте и аз да кажа нещо. Имах Фиат Браво и претендирам, че никой не е ходил по сервизи повече от мен. Така че италиянската техника ми е ясна като бял ден. Не ща да чувам ни за Фиати, ни за Алфи. Този poweeeeer дето си ги харесва, да си ги държи. Имат дизайн, но после почваш да ревеш ! Нали така ?!