IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model S настигна LaFerrari (Видео)

Електрическият седан получи нов режим за ускорение

Tesla Model S настигна LaFerrari (Видео)

Собствениците на топ-версията на Tesla Model S – P100D, получиха обновена версия на софтуера, благодарение на която седанът разполага с нов режим. Той се казва Ludicrous+ и с него електромобилът ускорява от 0 до 96 км/ч (60 мили) за 2,4 секунди. За сравнение, McLaren P1 прави това за 3,2 секунди, а Ferrari LaFerrari – също за 2,4 секунди.

Tesla Model S настигна LaFerrari (Видео)

Колко време е нужно на Model S P100D за ускорение от 0 до 100 км/ч засега не се разкрива. До обновяването на софтуера това отнемаше 2,7 секунди, а сега се очаква времето да бъде намалено с 1 или 2 десети от секундата.

За активиране на режим Ludicrous+ е необходимо водачът да държи натиснат в продължение на 5 секунди съответния бутон, след което на дисплея в автомобила се появява информация за работата на всеки един от електромоторите, както и за състоянието на акумулаторите.



Модификацията P100D бе показана през ноември 2016 г., като версията с по-голям капацитет на батериите е достъпна както за седана Model S, така и за кросоувъра Model X, при който ускорението от 0 до 96 км/ч с новия софтуер вече ще отнема 2,8 секунди (досега времето беше 2,9 секунди).

Снимка и видео: Tesla

Тагове: tesla model s ludicrous
0 от 500
  • #18
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Вижте неандерталеца! ( преди 7 години )
    Как цветущо "оправдава" престъпното тровене, в т.ч. и на собствените му деца, и как мелодично приглася на вечното каканижене на петролните картели : БЕЗ НАС НЕ МОЖЕ СВЕТА!А ако им бяха навреме дръпнали юздите ... още преди 80 години първата кола на Фердинант Порше е електрическа със самостоятелен мотор във всяко колело!Но другарите неандерталци това си знаят това си баят, дори когато по най-долен и престъпен начин се спъва внедряването на графеновите батерии например.Но освен да се лае трябва и ПОНЕ МАЛКО ДА СЕ ЧЕТЕ И ПРОУЧВА ... И ДА СЕ МИСЛИ ЗА ПРЕДСТОЯЩОТО БЪДЕЩЕ!ЗА ДЕНЯТ СЛЕД УТРЕ ...
  • #17
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Престъпна простотия ( преди 7 години )
    ..ама сядаш в самолета да си возиш трибуквието нали, в магазина ходиш и намираш стоки нали.. те как идват, летят ли? Като ти возят стоки от европа с какво идват,..по жицата или ги карат с тесли ? Ха да престанете с тази толкова смешна демагогия.Ти на колко години си бре пост модерен неандерталецо?Баща ти къв е бил ?Новатор..с какво са те отгледали ?с високи технологии ли ?Псевдо еколози Я отвори FlightRadar умнико и виж какво лети за единица време над главите ни.
  • #16
    23 rate up comment 3 rate down comment
    ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА! ( преди 7 години )
    3-те най-големи престъпления срещу човечеството, оправдавани като "неизбежно необходими":- тютюнопушенето и тютюнопроизводството;- подезмните и надземни ядрени опити;- фосилните горива, икономиката и транспорта на тази база.За съжаление все още има увредени неандерталци, които се кефят на пушек, шум и т.н. дивотии.Радостното е, че техния брой прогресивно намалява най-вече поради жестоките последствия от гореизброените престъпления.
  • #15
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Ех таа афтомедия! ( преди 7 години )
    "..както за седана Model S, така и за кросоувъра Model X, при който ускорението от 0 до 196 км/ч с новия софтуер вече ще отнема 2,8 секунди (досега времето беше 2,9 секунди)." - бе направо драгстерите ряпа да ядат!!Ама само според аФтомедията! ))))))
  • #14
    2 rate up comment 9 rate down comment
    GG ( преди 7 години )
    Крюгер,Кронщпан,Пандишпан..ти вярваш ли като пишеш тия безумия,или си влизал на дяда си в гаража . Тия безумия дето си ги написал нямат нищо общо,факт е обаче опростачаването на нещата,елементаризирането до дебилизим навсичко сложно.Такова е и елтрокарчето.Няма ги тия неща ,чистичко просто викаш.За който не може има сервизи,за който може има инструменти Нима е лошо да можеш..Дам лошо е да си мъж, сега е модерно да си абреаж.Ох ти па незнаеш кво е .
  • #13
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Круггер ( преди 7 години )
    Enzo, сине, стига уолпейпъри, ами помоли някой чичко с Tesla като видиш другия път (на живо говорим, тва не е балон, не е статия, не е прототип, ами е реален автомобил) само за едно тигелче и тогава ще си говорим. Всичко останало са дрън-дрън ярини!
  • #12
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Круггер ( преди 7 години )
    GG, онова нещо ти е "в гаража", а колата ти е на канала за масла, филтри, ремъци, антифриз, протекла гарнитура и смяна на резонатор - мъжкарска работа хахахаахАз сутрин влизам в топла кола и просто потеглям - не "паля", не искам ток от съседа, не стържа и не вися кат мисирка докато загрее. Не ме псува съседката с детето в количката, че овонявам всичко пред входа с кълба змрад. А ти прикаай квот ти е насърце! : D По-доброто задвижване с 2 думи - колко по-просто и елементарно от това, брат?
  • #11
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    мензо - аре пиий си хапчетата и ходи дишай нафта балък. мина времето на нафтовите *** - свиквай ти казах - не се напъвай да дрънкаш пропаганда!
  • #10
    5 rate up comment 17 rate down comment
    Enzo ( преди 7 години )
    Независимо от начина,по който ви изглеждат нещата от екрана на телевизора,монитора на PC-то,дисплея на смартфона,списанията,вестниците и т.н.,електромобилите,захранвани от батерии,които пренасят на борда си,НИ-КО-ГА няма да се утвърдят и да завземат повече от няколко процента от пазара на превозни средства в световен мащаб.Маркетинг стратегията на Мъск,чрез която усвоява милиарди държавна субсидия,просто е заразна и затова и останалите я подеха.Така си увеличават продажбите на останалите коли.PR
  • #9
    5 rate up comment 7 rate down comment
    GG ( преди 7 години )
    Тази пародия раздувана ит хора с лакирани нокти е заразна.Освен за лигня автомобила е и за работа,транспорт.Умиците ако споделят как в тази пръчка се товарят 450 кг кашони, и патуваш като човек,моля нека пробват.Как рушим в снега зимата..и прочее прозаични неща,дори не споменаваме цените..и поддръжката.Лапкайте,големика квик ще е скоро..но да сме търпеливи.