IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota продаде милионния си хибрид в Европа

Собственикът на юбилейния Auris получи втори безплатно

Toyota продаде милионния си хибрид в Европа

Японският производител Toyota продаде 1 млн. хибрида в Европа. Юбилейният автомобил е Auris, закупен от клиент в Германия, похвалиха се от компанията.
Toyota продаде милионния си хибрид в Европа
Щастливият собственик на машината е Виктор Дугоникс, който бе приятно изненадан германското представителство на Toyota. При получаването на автомобила, на съпругата на Дугоникс бе предложен още един Auris Hybrid, който тя да използва 1 година безплатно.

„Auris е най-доброто доказателство за успеха на Toyota при хибридните автомобили. Повече от половината от всички продажби на модела в Западна Европа са с хибридни двигатели и интересът към тях продължава да расте”, заяви президентът на германското подразделение на Toyota Том Фукс.

Започвайки от 1997 г., когато се появи първият Prius, компаниите Toyota и Lexus са продали повече от 8 млн. хибридни автомобила. Към момента моделите с такива агрегати в Европа представляват около 23% от общите годишни продажби на японския производител.

На Стария континент японците предлагат общо 14 хибридни модела, като в Toyota смятат тяхната бройка да бъде увеличена. През януари ще стартират продажбите на серийния RAV-4 Hybrid, а целта е през 2020 г. всички модели на марката да разполагат с хибридни версии.

Снимка: Toyota Germany

Тагове: toyota auris
0 от 500
  • #21
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Аз карам японски атмосферен бензин, покриващ Евро6 без особени напъни, въпреки че е от 2003-та, за разлика от канцерогенните вагонетки, които не могат да го покрият реално дори през 2015-та. Такива мити работи,ВАГошко-галошко, мамин умствено обремен индивид.
  • #20
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Доше-галоше ( преди 8 години )
    Ти пък на какво отгоре се пишеш елоколог с този стар Сивик с двигател от още по-стара Астра!? Отворко,защо не се преебеш ти самият и да си купиш хибрид.И да се похвалиш пред целия форум,както с дизелчето?
  • #19
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    ВАГоше-галоше, лития в центровете на големите градове ли го добиват? Децата ли го дишат така както дишат канцерогенните изпарения на "високотехнологичните" дизели? Явно от много канцерогенни изпарения ти е мутирал мозъка, доколкото ти е останал такъв..Това колко били вредни батериите са пропагандните партенки на вагонетките. Приус кара с 45 кг батерия 15 години, дизелите сменят 20 кг оловни батерии през 3 години. Кой има да рециклира повече, а единична мозъчна гънко?
  • #18
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Хибридният ( преди 8 години )
    Да, слабите продажби на хибридите са показател за това колко промити са мозъците на европейците предпочитащи да се тровят в канцерогенните изпарения на дизелите, само за да спестят 200-300 евро годишно, които след това губят в многократно по-честите ремонти на турбини, дюзи, ЕГР клапани и прочие. Но, както се казва, ова което сам си направиш, никой не може да ти направи.
  • #17
    6 rate up comment 9 rate down comment
    до дизелчо ( преди 8 години )
    Защо си губиш времето в диалог с Дошко,*** парче със стар Сивик с двигател от още по-стара Астра!? При това дизел!!Да сравнява броя на продажбите на Ферараи със средна цена над 300 000Е с продажбите на пластмасов леген за 30 000Е!?
  • #16
    3 rate up comment 10 rate down comment
    дизелчо ( преди 8 години )
    Верно си много зле :) Мед за душата, ферари имали хибрид .Кажи го на отявлен ферарист има да ти се смее LaХибрид, ,гений на мисълта,.Горкия много си болен,и коли си имам и книжка доста по-дълго време .Ти кой клас си .. 1 ви хибриден ли. Дремеми на мен за хибридните батерии хаха смях.Ох че историята намесихме..на какви лекарства си:) Ама забавно е де
  • #15
    15 rate up comment 3 rate down comment
    до: нафтовата печка ( преди 8 години )
    ***,вземи се скрии накрая. Никого няма да заблудиш, че не си ти. Такъв глyпак, като теб втори няма. Както и да пишеш, каквото и да пишеш, глупостта ти винаги избива, като въшка на челото.Като вземеш книжка, купиш си собствена кола, ела пак да си приказваме. До тогава си оставаш кyхата ВАГенска форумна хралупа. Знам, че хибридите те дразнят, както и марката на която са най-успешните, но сам си виновен, че си фен на една загиваща измамна компания, създадена с лъжа от нaцистите.
  • #14
    9 rate up comment 3 rate down comment
    до: нафтовата печка ( преди 8 години )
    За пореден път показа, че акъл нямаш. Говориш за брой автомобили на определена територия с определено население и аз ти давам за пример същото, но си толкова глaмaв, че отново не разбра, каква кyха хралупа си. Сам казваш, че не разбираш от хибриди, но ръсиш това, което най-малко имаш, а именно - мозък.А да и да ти кажа, както за камионите не знаеш, както и за тежките машини, че и за Ферари нищо не знаеш, щом казваш, че нямат хибрид. И какво викаш за карикатурата в огледалото, която виждаш?
  • #13
    22 rate up comment 3 rate down comment
    doc ( преди 8 години )
    Vw върна 10 000 000 си дизел в сервиза!
  • #12
    3 rate up comment 10 rate down comment
    дизелчо ( преди 8 години )
    :)нерде хибрид нерде дизел, отиде при ферари дето е бензин.,и съвсем не е за всеки.Слабоумникът си ти, какъв е масовият камионски транспорт по магистрали и пътища? сигурно са 250 тонни камиони и електровози :)То бива .. Съждението за ферари го роди твоята манерка хаха или може би Ферари тръгна на батерии :) Няма такава карикатура ама е забавно тук де. Ти ферари ли шфираш знайко? хахахха..