IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фенове излъчиха най-добрата суперкола

Състезават се Bugatti Veyron SS, Pagani Huayra, Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari и McLaren P1

Фенове излъчиха най-добрата суперкола

При суперавтомобилите най-важни са динамичните възможности. Именно на база този показател фенове избраха най-добрата кола в сегмента. За титлата се борят Bugatti Veyron SS, Pagani Huayra, Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari и McLaren P1.
Фенове излъчиха най-добрата суперкола
Тестът протича на два етапа - обиколка на писта и драг от място. Любопитното е, че са използвани само и единствено коли на фенове, а не такива, които са предоставени от производителите.

Във видеото долу може да видите финалната част от изпитанията - драг състезанието, която е и най-кратка. Регламентът е следния. Автомобилите се състезават по двойки, като най-бързият се изправя срещу Bugatti Veyron SS - най-бързата кола в света.

В тази дисциплина първи отпада Pagani Huayra, който губи със сериозна разлика от Porsche 918 Spyder. При състезанието между Ferrari LaFerrari и McLaren P1 победата отива при британската кола, а при съревнованието между McLaren P1 и Porsche 918 Spyder надделява хибридът на Porsche.

Изненадващо или не, 918 Spyder се справя и с Bugatti Veyron SS, побеждавайки безапелационно в драг дисциплината.

Именно Porsche 918 Spyder става големият победител, тъй като дава и най-доброто време за обиколка на пистата - 1:18,44 мин.

На второ място в тази дисциплина остава Ferrari LaFerrari, а на трето McLaren P1. Четвърти е Bugatti Veyron SS, а последен отново се нарежда Pagani Huayra.
 



Снимка и видео: YouTube / Salomondrin

0 от 500
  • #29
    13 rate up comment 1 rate down comment
    до Швабен.. ( преди 8 години )
    Доше, ти съвсем изтрещя!! Като аербег на Таката!Какъв Будизъм,бе!? Ти изобщо знаеш ли какво се крие зад това понятие.Ти си за лекар,бе,момче! Колкото по-скоро,толкова по-добре!
  • #28
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    В щатите където нормите за вредни емисии са далеч по-стриктни от европейските, Пасат и Голф нямат шанс срещу Акорд, Камри, Корола и Сивик. А се оказа че на всичкото отгоре Пасат и Голф не ги и покривали. Но ти пак ми говори за великите европейци дето предпочитат да дишат канцерогенни мизерии, щото са "най-велите и технологични"...
  • #27
    1 rate up comment 9 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    "от скопените Тийоти с 1.33 или пластмасовите Сивик с двигател от стара Астра са несравнимо по-технологични."Да разбирам че мериш "технологичност" по количеството канцерогенни емисии, така ли? Ха-ха, да, тогава са несравними, наистина.
  • #26
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    "Абе момченца, КАК ЩЕ СИ КУПИТЕ LaFerrari ??????"Ще си купят бе, и Вейрон, и Порше, ама 1:43 моделчета и ще си викат "бръм-бръм-бръм, колко сме велики европейците ха-ха-ха-ха, може канцерогенни сажди да дишаме, обаче правим най-великите автомобилчета!"
  • #25
    10 rate up comment 3 rate down comment
    до Швабен.. ( преди 8 години )
    Естествено,че Голф и Пасат не са по-технологични от 018, но от скопените Тийоти с 1.33 или пластмасовите Сивик с двигател от стара Астра са несравнимо по-технологични. Достатъчно е да видиш кои са клиентите на едните и кои на другите.Може би ако живеех в Индонезия,Тайланд или Турция,където има заводи на тези пластмасови легени и аз щях да се възползвам от ценовото им предимство. Но,пишештите тук,живеем в Европа и знаем добре какво да купуваме и какво не.Виж ежемесечните отчети на АСЕА и страдай
  • #24
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Лъжливата фирмичка трови хиляди годишно в Европа и по елия свят. По-добре да спре жалкото си съществуване. Колкото до "феновете" - страшно много ме вълнуват тия трийсетина богати ***, да знаеш.
  • #23
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Какъв ренесанс, каква църква бе? Религията е най-голямата мракобесна глупост. Да сравняваш европейската идиотска религия избила милиарди с философията на духа като Будизма е абсолютно малоумие.
  • #22
    9 rate up comment 1 rate down comment
    О,Швабен.. ( преди 8 години )
    Доше,тук не "фирмичката",а феновете са избрали Поршето за най-добра! А ти гледай,да не фалира "лъжливата фирмичка",че току виж са ти намалели и доходите,и покупателната възможност.Само тотален задръстеняк може да подчини живота и емоциите си на омразата,още повече към нещо,което и ти не можеш да обясниш,защо мразиш. Освен от завист,че не можеш да си позволиш добър автомобил от тази точно "фирмичка".Плюй,да ти олекне,"НЕевропеецо"!
  • #21
    1 rate up comment 10 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Това че Порше 918 е толкова велико и технологично, прави ли Голфа или Пасата по-технологични, надеждни или пък по-малко канцерогенни? Щото хората си купуват Пасат и Голф, не 918. По-скоро обратното, защото едни пари са орязани от развойната дейност за Пасат и Голф и са наляти в бездънната яма 918. Ама за праноглавите фенчета е важно да гледат 918 по Топ Гиър, нищо че най-вероятно никога няма да видят такова наживо и да цъкат ли цъкат с език...
  • #20
    12 rate up comment 0 rate down comment
    до Швабен... ( преди 8 години )
    "Само празноглави европейци могат да вкарат толкова средства в разработка на толкова безсмислени автомобили.."Винаги съм подозирал,че не си европеец,а близкоизточен или по-далечен талибан.Глупаво хейтърче,в Европа като цяло/и то без Русия,Беларус и подобни/живеят над 550 млн., а само в "стара" Европа - около 470 млн.Старите елини,римляните,носителите на Ренесанса в Църквата,изкуствата,науките са формирали като цяло една европейска култура,която е недостижима за много други,жалко,но и за теб!