IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фенове излъчиха най-добрата суперкола

Състезават се Bugatti Veyron SS, Pagani Huayra, Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari и McLaren P1

Фенове излъчиха най-добрата суперкола

При суперавтомобилите най-важни са динамичните възможности. Именно на база този показател фенове избраха най-добрата кола в сегмента. За титлата се борят Bugatti Veyron SS, Pagani Huayra, Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari и McLaren P1.
Фенове излъчиха най-добрата суперкола
Тестът протича на два етапа - обиколка на писта и драг от място. Любопитното е, че са използвани само и единствено коли на фенове, а не такива, които са предоставени от производителите.

Във видеото долу може да видите финалната част от изпитанията - драг състезанието, която е и най-кратка. Регламентът е следния. Автомобилите се състезават по двойки, като най-бързият се изправя срещу Bugatti Veyron SS - най-бързата кола в света.

В тази дисциплина първи отпада Pagani Huayra, който губи със сериозна разлика от Porsche 918 Spyder. При състезанието между Ferrari LaFerrari и McLaren P1 победата отива при британската кола, а при съревнованието между McLaren P1 и Porsche 918 Spyder надделява хибридът на Porsche.

Изненадващо или не, 918 Spyder се справя и с Bugatti Veyron SS, побеждавайки безапелационно в драг дисциплината.

Именно Porsche 918 Spyder става големият победител, тъй като дава и най-доброто време за обиколка на пистата - 1:18,44 мин.

На второ място в тази дисциплина остава Ferrari LaFerrari, а на трето McLaren P1. Четвърти е Bugatti Veyron SS, а последен отново се нарежда Pagani Huayra.
 



Снимка и видео: YouTube / Salomondrin

0 от 500
  • #39
    4 rate up comment 3 rate down comment
    швабен за каскен пак ( преди 8 години )
    ИЗТРЕЩЯ. спри се бе ***. ти си НИКОЙ а даваш мнение все едно си НЯКОЙ. стига си отсъждал все едно си бог. ако знаеш нещо за някоя технология - казвай го. празните ти приказки само обезмислят четенето на тоя форум. даже ако съм на мястото на админа ще ти трия коментарите само като те мярна
  • #38
    9 rate up comment 0 rate down comment
    ... ( преди 8 години )
    Абе...като триете коментарите поне се обосновавайте! Така се губи чувството за свобода на словото в американския ви сайт!
  • #37
    10 rate up comment 5 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    "Азиатците инвестират в технологии"Да бе,видяхме ги колко са технологични,азиатците.На 24 часа Ле Ман,найвисокотехнологичния от към реклама Нисан остана на 40-то място и на 2000 километра след Порше.Не че Тойота като бяха 5 и 6 постигнаха нещо забележително,ама поне не им се смя цял автомобилен свят,като на супер технологичните Житиери.Освободи статията за истинските коли от присъствието си,ако обичаш и бягай да се кефиш на новата бигачка Цивик Тип Р.
  • #36
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Швабен.. ( преди 8 години )
    На всички тук ни е известно,че ти си и "Швабен..",и "Дошо" и "един там", и "хибридния" и безкрай още ник-ове.То не е възможно да има друго подобно теле,което да живее в сайта и да се храни с омраза! Освен това си толкова интелигентно несъстоятелен,че не можеш да излезеш от стила си.Така,че,тракай си с допотопния Сивик и чети какво правят истинските автомобили-на Лагуна Сека,на Нюрбургринг,на Льо Ман,в Бахрейн,на Спа,дори на Фуджи!Или във ВРЦ,или на Дакар,ГТ3 сериите и където си искаш!
  • #35
    6 rate up comment 1 rate down comment
    до Дошо ( преди 8 години )
    Швабен зи..,надявам се да живееш някъде близо до Американските Тец-ове! С тези стриктни американски норми и педантичнотоим спазване по целия свят се чувстваме защитени и щастливи!
  • #34
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    Като каза САЩ - най-продаван модел в Калифорния, най-богатия щат, е Приус. И ВАГи, след като великия ти европейския мозък има трудности да схване че аз и Дошо сме различни хора и съответно не карам дизел, какво повече да говорим, след като подобни елементарни логическо конструкции са ти непосилни?
  • #33
    8 rate up comment 1 rate down comment
    х'американци и ( преди 8 години )
    В Гълъбово обаче са измерени наднормени стойности на серен диоксид във въздуха. Регистрираните стойности са 2 пъти над средночасовата норма. Като в Стара Загора 1.14 пъти е измерено превишаване на стойностите на фини прахови частици. Това са най-високите стойности за вчерашния ден.Според Изпълнителната агенция високите концентрации са следствие от едновременната работа на мощностите в "Брикел", "ТЕЦ Марица изток 2", ТЕЦ "Ей и Ес" и ТЕЦ "Контур Глобъл Марица изток 3".
  • #32
    8 rate up comment 3 rate down comment
    do Швабен.. ( преди 8 години )
    Дошо, ти който се хвалиш със стария си Сивик с двигател от още по-стара Астра е най-малкото комично, а бих добавил и шизофренично,да плюеш дизела!Отделно, като европеец,не се съмнявам в избора на около 50% европейци,да предпочитат дизелите.А колкото до САЩ - хората със възможности,стил и вкус карат предимно европейски автомобили - Мерцедес,БМВ или Ауди.И Лексус,разбира се,по-малко от първите 2-*** и повече от 3-тия,който от самото си създаване е проектиран за този пазар.
  • #31
    3 rate up comment 9 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    Koenigsegg 1:ONE щеше да ги премаже всички, не случайно го няма за да има конКУРенция все пак.
  • #30
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 8 години )
    ВАГи, ти си тоя който мери технологичност според количеството канцерогенни емисии и според това колко по-лъжливи са паспортните данни за разхода на гориво. Кой е за лекар е повече от очевидно.