IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби

Неофициалните изображения са дело на независим дизайнер

Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби

Премиерата на новия седан Alfa Romeo Giulia определено бе едно от най-чаканите и важни събития в автомобилния свят. Италианската компания показа единствено върховата спортна модификация Quadrifoglio Verde (QV), като се очаква моделът да получи не само богата гама от мотори, но и допълнителни версии.
Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби
Две от модификациите на каросерията, които Alfa Romeo най-вероятно ще предложи за своята нова Giulia QV, са купе и комби. Първата ще си съперничи с модели като BMW M4, а втората ще нахлуе на територията на Audi RS4 Avant и Mercedes-AMG C63 S Estate.

Независимият дизайнер X-Tomi Design е вече готов със своето предположение за дизайна на непотвърдените към момента версии на модела. Проектите му са базирани на официалните снимки на седана, които италианската марка разкри преди дни.
Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби
Няма как да не отбележим, че комбито и купето на Giulia QV изглеждат повече от добре. Особено като се има предвид, че ако се появят на пазара ще се задвижват от същия 3,0-литров V6 мотор, който използва и седана. Агрегатът е дело на Ferrari, развива 510 к.с. и може да бъде съчетан със система 4х4.
Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби
X-Tomi Design не е спрял до тук. Дизайнерът е предложил и своето виждане за DTM модификация - шампионат, в който Alfa Romeo участваше успешно с предшественика на Giulia.

Снимки: X-Tomi Design

0 от 500
  • #15
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Обективен ( преди 8 години )
    Всъщност цена до 60000 евро за QV с керамични спирачки и 4х4 звучи доста добре! Друг е въпросът дали наистина италианците ще устоят на такава цена.
  • #14
    2 rate up comment 16 rate down comment
    Ами не звучи добре! ( преди 8 години )
    за QV се споменава цена около 80000евро!!и то от фирма за която до вчера не се знаеше дали ще фалира или не! то по тая логика и опел на база минала слава и модели от 70-80-те години трябва да изкарат някой "свръх модел" и да иска подобни пари.... ама няма кой да ги даде!
  • #13
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Alfa Romeo ( преди 8 години )
    Цената на автомобила ще стартира от 34 000 Евро. За версията QV, цената ще бъде около 60 000 Евро. Звучи добре - нали?
  • #12
    3 rate up comment 14 rate down comment
    Макаронщини ( преди 8 години )
    Колата е добра, ама по дефолт. На практика Алфа е в колапс над 10 години и е "малко" нахално да се иска такава цена (80000евро) без зад нея да стои доказана надежност, обслужване, сервизи и т.н.
  • #11
    13 rate up comment 0 rate down comment
    thebrainless ( преди 8 години )
    Комбитата на Алфа по традиция изглеждат много добре, даже понякога по-добре от седана, несъмнено и това ще е много добро.
  • #10
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Един там ( преди 8 години )
    QV-то ще е някъде 80-90000 евро.
  • #9
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Колата е трепач. Рядко има модел без забележки на пазара, а тази Алфа е просто перфектна във всяко отношение. Единственото нещо, което не разбрах са подробните ТТД и цената. Някой има ли инфо за тези неща?
  • #8
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Майна ( преди 8 години )
    Не можело , конКУРенция , а трябва да конглокенция . *** КУРиоза.
  • #7
    2 rate up comment 29 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Добре, че няма да се вижда често по улиците.
  • #6
    1 rate up comment 31 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Ох, грозен клонинг на Астон Мартин.