IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби

Неофициалните изображения са дело на независим дизайнер

Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби

Премиерата на новия седан Alfa Romeo Giulia определено бе едно от най-чаканите и важни събития в автомобилния свят. Италианската компания показа единствено върховата спортна модификация Quadrifoglio Verde (QV), като се очаква моделът да получи не само богата гама от мотори, но и допълнителни версии.
Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби
Две от модификациите на каросерията, които Alfa Romeo най-вероятно ще предложи за своята нова Giulia QV, са купе и комби. Първата ще си съперничи с модели като BMW M4, а втората ще нахлуе на територията на Audi RS4 Avant и Mercedes-AMG C63 S Estate.

Независимият дизайнер X-Tomi Design е вече готов със своето предположение за дизайна на непотвърдените към момента версии на модела. Проектите му са базирани на официалните снимки на седана, които италианската марка разкри преди дни.
Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби
Няма как да не отбележим, че комбито и купето на Giulia QV изглеждат повече от добре. Особено като се има предвид, че ако се появят на пазара ще се задвижват от същия 3,0-литров V6 мотор, който използва и седана. Агрегатът е дело на Ferrari, развива 510 к.с. и може да бъде съчетан със система 4х4.
Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби
X-Tomi Design не е спрял до тук. Дизайнерът е предложил и своето виждане за DTM модификация - шампионат, в който Alfa Romeo участваше успешно с предшественика на Giulia.

Снимки: X-Tomi Design

0 от 500
  • #25
    3 rate up comment 9 rate down comment
    До долния ( преди 8 години )
    Я кажи кои са алфа-аналозите на Опел Капитан, Комодор, Манта, Лотус Омега и т.н. и т.н.Или алфата лежи на старата слава, че Енцо Ферари някога си бил работил там ...А и сега май Берое е в по-предна от В-групата на ЦСКА!
  • #24
    12 rate up comment 1 rate down comment
    До ами не звучи доб. ( преди 8 години )
    Да сравняваш историята на Алфа Ромео с тази на Опел преведено на бг футболен език е като да сравняваш историята на ЦСКА с тази на Берое. Да имджът на марката последните деситилетия куца доста, но тя е меко казано легенда и дори като ребрандиран фиат продаължаваше да намира мястото си на пазара защото предлагаше нещо по-различно от всички останали. Съгласен съм обаче с теб ,че в сегашното състояние няма как да се искат безнословни суми освен ако потдръвката не се поеме от диларите на ферари.
  • #23
    2 rate up comment 9 rate down comment
    fitoK ( преди 8 години )
    И заради тези цени виж как разни алфи 8С, 4С и т.н. се прескачат по улиците! или алфа вече влиза в територията на астън, ролс и т.н.!!?
  • #22
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Gareth ( преди 8 години )
    така де и за това хората се стряскат от цена 80к евро за алфа!
  • #21
    12 rate up comment 1 rate down comment
    ККК ( преди 8 години )
    Екстра си е колицата- красива Алфа със задно предаване и V6 от Феррари. Не разбирам какво има да не се хареса??? Плюс това повечето коментари тук са все едно сте тръгнали да я купувате втора ръка. Днес колите се правят да се карат нови докато са в гаранция и това важи и за БМВ, Ауди, Хонда и всеки модерен производител.
  • #20
    2 rate up comment 11 rate down comment
    Макаронщини ( преди 8 години )
    А бре хора даже и 60000евро ще звучат горе-долу ок ако тая фирма не беше до скоро в клинична смърт! Не се ловете на мошенгиите на Макароне, щото доста народ изгоря с тия алфи последните 10-15год!
  • #19
    13 rate up comment 2 rate down comment
    до: Макаронщини ( преди 8 години )
    Тъпите шваби искат и повече, като колите са им доказано скапани с много проблеми. Бих предпочел кола с недоказани проблеми от такава с доказани. А ти?
  • #18
    14 rate up comment 1 rate down comment
    fito ( преди 8 години )
    Е колеги,не може сега с двигател и разработки на Ферари,и това красиво творчество,да струва накрая 30-35к евро. Няма как да стане. Впрочем я погледнете цената на Алфа 8С и пак се питайте що токова е скъпа.
  • #17
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Един там ( преди 8 години )
    Е как ще е скъпо бре хора ?Вижте пак, за каква комплектация иде реч.Аналогичните МПС-та, са дори по-скъпи.
  • #16
    10 rate up comment 2 rate down comment
    МАН ( преди 8 години )
    @Обективен, няма шанс Алфа да свалят *** толкова ниско за QV-то. 117 000лв. (60000евро) е добре оборудвано Ф30 БМВ 328и, което не е нищо особено. Само керамичните спирачки са опция за над 4000 евро.