IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби

Неофициалните изображения са дело на независим дизайнер

Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби

Премиерата на новия седан Alfa Romeo Giulia определено бе едно от най-чаканите и важни събития в автомобилния свят. Италианската компания показа единствено върховата спортна модификация Quadrifoglio Verde (QV), като се очаква моделът да получи не само богата гама от мотори, но и допълнителни версии.
Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби
Две от модификациите на каросерията, които Alfa Romeo най-вероятно ще предложи за своята нова Giulia QV, са купе и комби. Първата ще си съперничи с модели като BMW M4, а втората ще нахлуе на територията на Audi RS4 Avant и Mercedes-AMG C63 S Estate.

Независимият дизайнер X-Tomi Design е вече готов със своето предположение за дизайна на непотвърдените към момента версии на модела. Проектите му са базирани на официалните снимки на седана, които италианската марка разкри преди дни.
Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби
Няма как да не отбележим, че комбито и купето на Giulia QV изглеждат повече от добре. Особено като се има предвид, че ако се появят на пазара ще се задвижват от същия 3,0-литров V6 мотор, който използва и седана. Агрегатът е дело на Ferrari, развива 510 к.с. и може да бъде съчетан със система 4х4.
Alfa Romeo Giulia QV като купе и комби
X-Tomi Design не е спрял до тук. Дизайнерът е предложил и своето виждане за DTM модификация - шампионат, в който Alfa Romeo участваше успешно с предшественика на Giulia.

Снимки: X-Tomi Design

0 от 500
  • #35
    3 rate up comment 0 rate down comment
    бе тва ( преди 8 години )
    дано приядеш с макарони,че да не ги погледнеш никогаа :D
  • #34
    3 rate up comment 0 rate down comment
    изобритателю ( преди 8 години )
    Къде го прочете това нещу ве село. Иска ти се *** немаа,в кой сън го сънува
  • #33
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Какво слагат... ( преди 8 години )
    ...алфистите в багажника когато тръгват на събор на алфа ромео? Разбира се палатка, че пътуването 95% е с преспиване до дочакване на сервизния автомобил.ха ха ха
  • #32
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Бе тва ... ( преди 8 години )
    алфата не беше ли лай...но завито в лъскав целофан и панделка отгоре? както повече макоранжийски изделия при колите
  • #31
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Само като ти пусна Алфа ромео монтреал и комодора ти спира ди тук,шматка кво ми хвалиш тези ръждиви каски хлопел :D
  • #30
    6 rate up comment 1 rate down comment
    до долния етаж ( преди 8 години )
    Алфа гт,джулиета,гтв,алфа спринт велоче,алфа 2900,опел неможе да стъпи на малкия и пръст,във състезателните писти през онези времена на 60-70 те години. Вярно че опел са по стара марка коли,но в битките по пистите алфа се пуска още през 20 те години на миналия век,чак до скоро последно до 2008г.Неме интересуват примерите ти за цска и славия ако щеш.
  • #29
    9 rate up comment 3 rate down comment
    До до долния ( преди 8 години )
    Когато видиш някоий Капитен, Комодоре или Манта в гаража на Джей Лено тогава може да сравняваш Опел с Алфа ромео. Моделите на тази марка са живата спортна история на автомобилостроенето. Не случайно сравних ЦСКА с Берое ,но явно не схвана. Това ,че сега примерно опел или ФАу ве са в пъти по-добре няма да ги доближи и на сантиметър до харизмата на алфа ромео или ланча. Чуството на ширупотребата върви рака за рака с масовките и са "по" само в мозъка на средностатистически китаец от Съчуан.
  • #28
    13 rate up comment 1 rate down comment
    до по по долния ( преди 8 години )
    Толкова модели на алфа мога да ти изброя,че опел на половината немогат да и стигнат. В момента се сещам за 20 поне вида Алфа Ромео.
  • #27
    2 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    "Бих предпочел кола с недоказани проблеми от такава с доказани. А ти?"Е Алфа, ако не е доказана със скапаното си качество не знам кой друг ще да е. Проблеми които ги затриха. Коли само за сектанти, една добра визия и леко над средно пътно поведение и до там. Остана и дебелата цена за накрая...
  • #26
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Бряххх...!!! ( преди 8 години )
    Много баровец, много нещо тиа алфисти бе! И 80 хилки в евро не ги стряскат (в сънища и мечти)! хахаха