IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа новия Avensis

Моделът е щателно модернизиран, включително гамата от мотори

Toyota показа новия Avensis

Първи снимки и информация за новия Avensis разкри японската компания Toyota. Седанът и комбито са преминали през щателна модернизация, като пред публика ще се появят на автосалона в Женева.
Toyota показа новия Avensis
От разпространените снимки се вижда, че екстериорът на Avensis е получил най-новия дизайнерски език на марката, демонстрирайки нови предна и задна части. За салона също се очакват видими промени, но към момента той остава загадка.

Обновеното трето поколение на седана и комбито ще предлага и нова гама двигатели. Информацията е ограничена, като се посочва, че агрегатите са динамични, ефективни и екологични. Оптимизации с цел по-висок комфорт и по-висока сигурност са правени по шасито, а задната част на автомобила е била олекотена.

Дизайнът на модела е дело на студиото на Toyota във Франция, докато технологичните промени са били поверени на изследователския център в Белгия.
Toyota показа новия Avensis
Третото поколение Avensis се появи през 2009 година година, отново на изложението в Женева. Три години по-късно комбито и седана преминаха през модернизация. Настоящите модели ще бъдат на пазара поне до 2018 година, като към момента не е ясно дали ще получат наследник.
Toyota показа новия Avensis
Toyota показа новия Avensis
Премиерата на новия Avensis ще със състои на 3-ти март в Женева, когато ще бъдат съобщени всички подробности. Производството, което ще се осъществява във Великобритания, трябва да започне преди началото на лятото.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota avensis
0 от 500
  • #16
    19 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дялан с теслата?!Пасатът излъчва престиж, има благородна осанка, за разлика от този Авенсис, който прилича на корейски автомобил и бие на ширпотреба!
  • #15
    24 rate up comment 16 rate down comment
    Дедо Фердо ( преди 9 години )
    А пред дървения дялан с теслата Пасат, тоя Авенсис е истински красавец. Но, разбира се естетиката не е за всеки - някои предпочитат изрусени кифли със силиконови цици, защо да не хареса и Пасат или Голф...
  • #14
    17 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ами с тази визия на снимката, май наистина е по-добре да го спрат! Изглежда като Хюндай, а ще е по-скъп от него!
  • #13
    22 rate up comment 14 rate down comment
    Дедо Фердо ( преди 9 години )
    Какво стана бе ВАГончета? Нали повтаряхте като папагалчета пропагандната партенка че Тойота щели да спират Авенсиса.. Видяхте ли се колко сте кухи кратунки?
  • #12
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    На ВАГенски партенки, отдавна не вярвам. Първо пуснаха партенката, че щели да го спират, после, че нямало, пущат разни измислени истории и мътят водата, а глупавите им фенове вярват ли вярват. Пропагандата е голяма работа. С методите на Гьобелс искат 1 да стават. Последно ще го спират или не. ВАГончето тук беше получило оргазъм, че щели да го спират, а сега нещо на задна дава и почна други неща да фантазира. Гледам и + и - слага, като за световно. Станал е хакер... :)))
  • #11
    18 rate up comment 21 rate down comment
    ??? ( преди 9 години )
    И кое точно в този "чайник" е технологично?
  • #10
    12 rate up comment 16 rate down comment
    olo ( преди 9 години )
    Ледове медове *** сякаш по зле
  • #9
    21 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Ама той прилича на Королата? ! ? Какво става, нали японците правели различните модели с различен дизайн, о! ама как така , ъ страничната линия е като на стария модел , ама чакай малко , къде е разнообразието , ми те почнаха като така ненавижданата марка Ауди да си унифицират гамата тц тц тц
  • #8
    28 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Супер си е Авенсиса. В сравнение с дървеняка пасат и дизайна му е много по-добър. Евала.
  • #7
    26 rate up comment 24 rate down comment
    до Анонимен ( преди 9 години )
    ВАГ поне надграждат - новият Пасат е по-красив от стария, същото важи и за Пасат СС, и за Голф. Докато при Тойота има някакъв регрес в дизайна...