IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа новия Avensis

Моделът е щателно модернизиран, включително гамата от мотори

Toyota показа новия Avensis

Първи снимки и информация за новия Avensis разкри японската компания Toyota. Седанът и комбито са преминали през щателна модернизация, като пред публика ще се появят на автосалона в Женева.
Toyota показа новия Avensis
От разпространените снимки се вижда, че екстериорът на Avensis е получил най-новия дизайнерски език на марката, демонстрирайки нови предна и задна части. За салона също се очакват видими промени, но към момента той остава загадка.

Обновеното трето поколение на седана и комбито ще предлага и нова гама двигатели. Информацията е ограничена, като се посочва, че агрегатите са динамични, ефективни и екологични. Оптимизации с цел по-висок комфорт и по-висока сигурност са правени по шасито, а задната част на автомобила е била олекотена.

Дизайнът на модела е дело на студиото на Toyota във Франция, докато технологичните промени са били поверени на изследователския център в Белгия.
Toyota показа новия Avensis
Третото поколение Avensis се появи през 2009 година година, отново на изложението в Женева. Три години по-късно комбито и седана преминаха през модернизация. Настоящите модели ще бъдат на пазара поне до 2018 година, като към момента не е ясно дали ще получат наследник.
Toyota показа новия Avensis
Toyota показа новия Avensis
Премиерата на новия Avensis ще със състои на 3-ти март в Женева, когато ще бъдат съобщени всички подробности. Производството, което ще се осъществява във Великобритания, трябва да започне преди началото на лятото.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota avensis
0 от 500
  • #46
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Началника ( преди 9 години )
    Тази "щателна" промяна е по-малка промяна и от "новия" пасат.. нещо всички започнаха да сменят фарове и да говорят за "сериозни" промени...
  • #45
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "Моделите на Фолксваген за Европа само се сглобяват във Волфсбург! Заводът в Китай произвежда ВСИЧКИ ЧАСТИ НА ВАГ! "Да бе, голем си разбирач. На моята глава, пише произведено в Германия, както и на повечето части. Пасат 2007ма, Вариант, сглобява се само на едно място в Германия. Няма Русия, Братислава и УСАААА. Има произведени и в Полша, там са и част от проблемните V25 май бяха
  • #44
    25 rate up comment 2 rate down comment
    AssBanger ( преди 9 години )
    Разтягате ли локуми, инженери и дизайнери, рали пилоти и шампиони, милионери и милиардери? В Тойота и Фолксваген не ги е*е за мнението на българския ***!
  • #43
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    цепиш ти Люси и Деси, та чак мазоли са ти се появили ...форумен лъв хахах деца децааа, пък другия се заклел ахахах , не сте у ред японските фенове :)
  • #42
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Перфектна аеродинамика в изцяло новия Honda Civic Type RИзцяло новият Honda Civic Type R ще включва много атрактивни подобрения, които са направени, благодарение на дълги аeрoдинамични разработки и изпитания, както на компютър, така и в аеродинамичен тунел. Резултатът е автомобил с изключителна стабилност при високи скорости и високи нива на притискане.Превъзходната аеродинамика помага да извлечете максимума от двигателя с обем 2.0 литра с директно впръскване VTEC с турбо. С новия Civic Type R може да постигне максимална скорост от 270 км/ч., ненадмината от конглокентите с предни задвижващи колела.Новата, почти напълно плоска най-долна част на автомобила, отвежда директно въздушния поток и съчетана със задния дифузьор, помага за оптимизиране на притискането и ефективното прилепяне на колата към пътя. Промененото задно крило дава на колата силно визуално присъствие и ефикасна допълнителна притискателна сила, благодарение най-вече на структурата на широката част на крилото.Широкият преден сплитер и дълбоките странични прагове също управляват въздушния поток и намаляват възможността от повдигане, а предната броня е с форма, която отвежда турбуленцията около предните колела, като подобрява прилепянето и укрепва стабилността при високи скорости.За да помогне на водача да контролира чудовищната мощност на Type R, колата е оборудвана с висококачествен спирачен пакет Brembo за предните колела, разработен специално за този автомобил. В предната част има четирибутални апарати, които прилагат спирачна сила на 350 мм перфорирани дискове. Нови са 19-цоловите лети джанти, които са уникални за Type R, допълват визията на калниците и монтираните по-големи спирачни дискове.Охлаждането е друг основен фокус за проектантския екип, който е направил няколко външни модификации на дизайна. Увеличени са горните и долните решетки в предната броня, има отвори над колелата на предните панели и вентилиращи процепи в прилежащите краища на предните калници. В тази комбинация се осигурява по-голямо охлаждане и вентилация, за голямата мощност на двигателя.
  • #41
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Хенри - Бай Форд ( преди 9 години )
    Комбито е добро!
  • #40
    7 rate up comment 17 rate down comment
    дон Шопеску ( преди 9 години )
    Жълтото дизайнерче явно е фенче на Лукас - предницата мяза на канчето на Дъртия Вейдър само че с дръпнати очички...
  • #39
    11 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    тук определено се вихрят момченца, които мразят вагините хаха , тоест гейчета хахаха , айде у дупетооо
  • #38
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    ми то какво излиза - все тая дали ще си купиш грейт уол или китайска ваг*на!?!?!
  • #37
    15 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Моделите на Фолксваген за Европа само се сглобяват във Волфсбург! Заводът в Китай произвежда ВСИЧКИ ЧАСТИ НА ВАГ!