IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я и градската Lada Niva

АвтоВАЗ разкри модификацията 4х4 Urban

Ето я и градската Lada Niva

Първите снимки на новата модификация на легендарната Lada Niva – 4х4 Urban, бяха публикувани на интернет сайта Ladapriora. Засега от компанията производител – АвтоВАЗ, не разкриват никакви технически данни за модела.
Ето я и градската LADA Niva
Ако се съди по снимките, Lada 4x4 Urban ще получи частично боядисани в цвета на каросерията пластмасови брони, променена решетка на радиатора с по-големи „ребра“, 17-цолови джанти от лека сплав, както и черни дръжки на вратите (по-рано те бяха хромирани). Различна е и задната чистачка – вече е извита, след като досега беше права.
Ето я и градската LADA Niva
Модификацията е изградена на късата база на Niva. Предполага се, че двигателят на новата версия е същия – 1.7-литров бензинов мотор с мощност 83 к.с. Автомобилът е получил постоянно работеща система за задвижване на четирите колела, пълен ел. пакет, климатик и променена трансмисия. Заради поставянето на 17-цоловите джанти с по-ниски гуми просветът е намален с 20 мм.
Ето я и градската LADA Niva
Версията Lada 4x4 Urban ще се качи на конвейера на 1 октомври, а месец по-късно ще се предлага и при дилърите на АвтоВАЗ. Очаква се тогава да станат ясни пълните технически характеристики на всъдехода, както и неговата цена.
Ето я и градската LADA Niva
Снимки: Ladapriora.ru

Тагове: lada niva lada 4x4 urban
0 от 500
  • #6
    19 rate up comment 5 rate down comment
    A? ( преди 10 години )
    "Различна е и задната чистачка вече е извита, след като досега беше права." Това като го прочетох щях да падна, то е иновация, то е чудо..муаа ха ха ха ха ха аааааа смяяяяххххххх
  • #5
    21 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Класика! Още поне 25 години ще си я произвеждат. То дотогава всичко ще е летящо, но руснаците са търпеливи хора, държат си на традициите, ех, пуст будьет!
  • #4
    17 rate up comment 3 rate down comment
    Бади ( преди 10 години )
    Това от завода ли излиза така тази кола на втората снимка се забелязва ефекта "водно отражение" все едно колата е боядисвана от некадърник в квартален сервиз. А за двигателя 1.7 83 к.с. нямам коментар Лада е крайно време да се откажат да произвеждат мотори а само купетата да правят като двигателите ги взимат на готово от друг произведител мисля, че много повече ще се продават.
  • #3
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    И фабричното радио Alpine...с USB :)
  • #2
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    неам думи..най-ме впечатли, че чистачката вече ще бъде извита а не права както преди лелелеле
  • #1
    37 rate up comment 6 rate down comment
    еха ( преди 10 години )
    е това е хората си държат на класиката , г-класата на Мерц и Нива остават легенди в автомобилната история