IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я и градската Lada Niva

АвтоВАЗ разкри модификацията 4х4 Urban

Ето я и градската Lada Niva

Първите снимки на новата модификация на легендарната Lada Niva – 4х4 Urban, бяха публикувани на интернет сайта Ladapriora. Засега от компанията производител – АвтоВАЗ, не разкриват никакви технически данни за модела.
Ето я и градската LADA Niva
Ако се съди по снимките, Lada 4x4 Urban ще получи частично боядисани в цвета на каросерията пластмасови брони, променена решетка на радиатора с по-големи „ребра“, 17-цолови джанти от лека сплав, както и черни дръжки на вратите (по-рано те бяха хромирани). Различна е и задната чистачка – вече е извита, след като досега беше права.
Ето я и градската LADA Niva
Модификацията е изградена на късата база на Niva. Предполага се, че двигателят на новата версия е същия – 1.7-литров бензинов мотор с мощност 83 к.с. Автомобилът е получил постоянно работеща система за задвижване на четирите колела, пълен ел. пакет, климатик и променена трансмисия. Заради поставянето на 17-цоловите джанти с по-ниски гуми просветът е намален с 20 мм.
Ето я и градската LADA Niva
Версията Lada 4x4 Urban ще се качи на конвейера на 1 октомври, а месец по-късно ще се предлага и при дилърите на АвтоВАЗ. Очаква се тогава да станат ясни пълните технически характеристики на всъдехода, както и неговата цена.
Ето я и градската LADA Niva
Снимки: Ladapriora.ru

Тагове: lada niva lada 4x4 urban
0 от 500
  • #36
    7 rate up comment 3 rate down comment
    888888 ( преди 10 години )
    Като за 1980г. става!!!!!!!
  • #35
    17 rate up comment 1 rate down comment
    геодезист ( преди 10 години )
    Имаме служебна-модел 2007 г.,вече на 115 х.км.До сега:3 пъти ремонт на диференциал, два пъти скоростна кутия, всички дръжки се счупиха, предните седалки също, сам трудно ще отвориш предния капак, ужасно вие, бучи и вибрира при скорост над 80 км./ч...Обаче:няма закъсване зиме и лете-направо е незаменима-за тези пари няма аналог!
  • #34
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    руски *** като всяки един сделан ***
  • #33
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Хора, не се ебав*йте с Русия!
  • #32
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Янаки Сергейстанишов ( преди 10 години )
    Преди да плюйти са замислети, за цена от 12 до 14.000 лева с максимално оборудване, дали има друг автомобил с толкова много качества ? Проходим, надежден, евтин за обслужване с евтини резервни части и консумативи, конструиран така, че и любител да може да го обслужи и поддържа ! Замислете се какво спестяване е това ! И не само този автомобил е непретенциозен и за горива и масла, и въпреки всичко е НОВ автомобил с всички базови удобства и 2 години пълна гаранция !
  • #31
    12 rate up comment 1 rate down comment
    полк. Малинов ( преди 10 години )
    Климатик не се е предлагал до сега, поради факта, че основния пазар на тези автомобили е Русия, близо 80% от реализираните продажби са там, търсят се много и в Швеция, Финландия, Норвегия и Гърция ( за Гърция имат климатик от местния дилър на ВАЗ ) Както се досещате в тези държави климатика е рядко използван уред
  • #30
    17 rate up comment 3 rate down comment
    полк. Малинов ( преди 10 години )
    Правилно НАНИ, след 2010 Лада е екипиран с инжекционна система бош-моторник 7.9.7 има и доста други глезотии, многоточково впръскване на гориво, електрически дросел ( няма вече жило ), електронен километраж ( с датчик се мери скоростта и отново без жило ) има букса на динамото, има дигитален термометър ( мери вътре/вън ) и още много неща колата само привидно е със стария си "кожух" иначе един съвсем приличен модерен автомобил от бюджетния сегмент.
  • #29
    8 rate up comment 1 rate down comment
    NANI ( преди 10 години )
    Lada Niva след 2010 година(за по-рано не съм сигурен) разполагат с мотор 95 к.с. 83 са по-старите, дето имат малки огледалца..
  • #28
    11 rate up comment 3 rate down comment
    KypoЛюба ЛапаДухова ( преди 10 години )
    А не за модерни, мрънкащи дупенца
  • #27
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Георги Иванов ( преди 10 години )
    Лада е кола за истински мъжe