IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето я и градската Lada Niva

АвтоВАЗ разкри модификацията 4х4 Urban

Ето я и градската Lada Niva

Първите снимки на новата модификация на легендарната Lada Niva – 4х4 Urban, бяха публикувани на интернет сайта Ladapriora. Засега от компанията производител – АвтоВАЗ, не разкриват никакви технически данни за модела.
Ето я и градската LADA Niva
Ако се съди по снимките, Lada 4x4 Urban ще получи частично боядисани в цвета на каросерията пластмасови брони, променена решетка на радиатора с по-големи „ребра“, 17-цолови джанти от лека сплав, както и черни дръжки на вратите (по-рано те бяха хромирани). Различна е и задната чистачка – вече е извита, след като досега беше права.
Ето я и градската LADA Niva
Модификацията е изградена на късата база на Niva. Предполага се, че двигателят на новата версия е същия – 1.7-литров бензинов мотор с мощност 83 к.с. Автомобилът е получил постоянно работеща система за задвижване на четирите колела, пълен ел. пакет, климатик и променена трансмисия. Заради поставянето на 17-цоловите джанти с по-ниски гуми просветът е намален с 20 мм.
Ето я и градската LADA Niva
Версията Lada 4x4 Urban ще се качи на конвейера на 1 октомври, а месец по-късно ще се предлага и при дилърите на АвтоВАЗ. Очаква се тогава да станат ясни пълните технически характеристики на всъдехода, както и неговата цена.
Ето я и градската LADA Niva
Снимки: Ladapriora.ru

Тагове: lada niva lada 4x4 urban
0 от 500
  • #16
    6 rate up comment 2 rate down comment
    L. ( преди 10 години )
    И каква е разликата с Lada Village?
  • #15
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Ал ( преди 10 години )
    Е това е черешката на тортата !
  • #14
    40 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Съвършенството няма нужда от промяна
  • #13
    24 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    както написа един коментиращ под друга статия за Лада:не спират да ме изумяват братушките с назадничивите си технологиино след като си говорех с руснаци п темата разбрах защо е такаимат милиони возила на територията на цялата бившата СССР и концепцията им е всяко едно тяхно возило ако някъде се развали и в близките 5000 км няма сервиз да могат от старо такова да вземат част и да я заменят..... само ламарините им сменят на возилата си другото си е същотото отпреди 30-40 години.....
  • #12
    22 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Иииии новият модел е супер, направо не мога да го позная! Руснаците са вкарали много нови и непознати досега за тях технологии - климатик и обли брони. Ръчките на парното също са революция - не съм виждал западен автомобил с такава технология!
  • #11
    21 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ако не беше толкова тъжно, щеше да е смешно.... Жал ми става за тези хора...
  • #10
    23 rate up comment 11 rate down comment
    ЦК на БКП ( преди 10 години )
    Бутоните на централната конзола са точно като на Лада 2105, т.е. не са променяни има няма 30 години. Как може за 30+ години да не са мръднали на милиметър, а бе купете една нормална кола разглобете я вижте, как се прави бе. Не стига, че *** налива толкова много държавна пара и пак нищо...
  • #9
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Кико ( преди 10 години )
    Ааа, забравих да напиша, че си я наричах галено Лада Курникова :)
  • #8
    23 rate up comment 1 rate down comment
    Кико ( преди 10 години )
    Бях си купил почти нова Лада Нива със съшия двигател модел 2006, но какво от това? Редовно нещо се разваляше и точно липсата на климатик ме изнервяше страшно много. Лятото не се търпи, но за Русия мисля че не съществува такъв проблем. Проста кола с много неудобства, но за работа и непретенциозни шофьори е супер машина. Иначе може би има едно от най-комфортните офроуд окачвания, колкото и странно да звучи това.
  • #7
    9 rate up comment 7 rate down comment
    се съшия кошер ( преди 10 години )
    Гламава работа, като СССР....