IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Останаха само 50 Veyron-а

От Bugatti се похвалиха, че са продали 400-ят екземпляр от модела

Останаха само 50 Veyron-а

Останаха само 50 Veyron-а
Veyron Grand Sport Vitesse Legend Jean-Pierre Wimille. Снимка: Bugatti

Тази седмица реализирахме продажбата на нашия Veyron с номер 400, съобщават от Bugatti, което означава, че на разположение на клиентите остават само 50 бройки от хиперколата.

400-ят Veyron е от модификацията Grand Sport Vitesse Legend Jean-Pierre Wimille Edition, която бе предложена в серия от само три екземпляра. Неговият нов собственик е от Близкия Изток, като е платил сумата от 2.13 млн. евро.

Моделът се задвижва от върховия двигател W16, доставящ 1200 к.с. и 1500 Нм, който е способен да ускори кабриолета от място до 100 км/час за само 2.6 секунди. Ускорението продължава до рекордните за открит автомобил 408 км/час.

Bugatti Veyron се появи за първи път през 2005 година, като бе предложен във версии купе и кабриолет. Всички екземпляри от купето - 300, вече бяха реализирани на пазара, а от кабриото, което е произведено в серия от 150 бройки, остават само 50.
 

Тагове: bugatti veyron
0 от 500
  • #24
    0 rate up comment 0 rate down comment
    M ( преди 10 години )
    Bugatti-Nissan nqma mqsto za sravnenie.Bugatti si e Bugatti
  • #23
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Pepino358 ( преди 10 години )
    Проблема на всички ви е, че не разсъждавате като човек с два милиона. Тия който карат вейрони ферарита или ламбота не им пука, за колко време ще си сложат покрива и какво е ускорението на колата. Защото аз не познавам някой милионер с японски коли в гаража. Разсъждавате като хора с по 2 и 50 в джоба и с затруднения да си заредиш колата, така че оставете големите сметки на хора, който могат да си позволят тая кола.
  • #22
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Ime ( преди 10 години )
    *** СЪМ Ти МАКАРОНА Истинският човек не реве за някакви си мизерни колички...
  • #21
    2 rate up comment 7 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    e dobre, 4e nemskite imat pone po 2 godinki garanciq...a vie s gaigera li zasqkohte radioaktivnostta ili re6ihte da se zaqjdate, 6tot sno6ti ste bili na suho!4estit nikulden na vsi4ki morqci!!! nazdrave, kolegi!
  • #20
    8 rate up comment 12 rate down comment
    До Чичето ( преди 10 години )
    Дошо Не знам каква печалба на Тойота сънуваш? Тя тойота миналата година за първи път излезе на печалба, предните години работеше на тотална загуба. А ФВ за който не си чувал е компанията с най-високи печалби от всички останали в последните 10 години.
  • #19
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Чичето ( преди 10 години )
    Какво бе ВАГончо си се загрижил за земята под реактора на Фукушима? Да не би нея да дишаш? Не, каско празна, дишаш канцерогенните сажди на немската автомобилна индустрия. Като се гътнеш на 54 да не се чудиш откъде ти е дошло.
  • #18
    7 rate up comment 7 rate down comment
    real japan power ( преди 10 години )
    Концентрацията на радиоактивни вещества в подпочвените води под японската АЕЦ "Фукушима-1" днес е нараснала до най-високото си равнище от момента на аварията през март 2011 г. Това съобщи компанията оператор на централата ТЕПКО, цитирана от ИТАР-ТАСС. По данни на компанията равнището на радиация в пробите вода, взети от техническия кладенец, намиращ се източно от втори енергоблок, е било 1,3 млн. бекерела на литър. Пределната норма за изливани в океана течности е 60 хил. бекерела. От водата се излъчва силно бета-лъчение, което показва, че тя съдържа стронций-90 и тритий, казаха от ТЕПКО.
  • #17
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Чичето ( преди 10 години )
    Nev, нещо не излиза видеото, дай някоя ключова дума да го потърся.
  • #16
    9 rate up comment 12 rate down comment
    Чичето ( преди 10 години )
    Кои бяха тия Фолксваген??? Тия дето Тойота може да ги изкупи с печалбата си за 3 години ли? Да се раздват че в Дойчланд имат специален закон който ги защитава, иначе отдавна да са спрели да ни тровят с канцерогенните сажди от "високотехнологичните" им тракащи дизелчета.
  • #15
    8 rate up comment 10 rate down comment
    ЕВАЛ СЪМ Ти МАКАРОНА ( преди 10 години )
    мене ми требе само ГОДЗИЛКА малка сладка с пакетче низмо ...кво му трябва на истинският човек...тияараби да не мислите че РАБОТЯТ НЕЩО ами Или са шефове или са на шефовете рода им....Е ако ми я дадат ще я взема макароната де няма да я откажа ама да ми дадът и нефтен кладенец с нея