IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представя новото Quattro през есента

Дълго чаканият наследник ще има 4.0-литров туин-турбо V8

Audi представя новото Quattro през есента

Audi ще представи сериен модел, който ще бъде наследник на легендарната кола от началото на 80-те - Sport Quattro, съобщава германската преса.
Audi представя новото Quattro през есента?
Автомобилът, който догодина навършва 30 години, ще бъде почетен с премиера по време на изложението във Франкфурт. На нея ще бъде показан заместникът му, който ще бъде по-спортен от концепта
Quattro (на снимките), който видяхме през 2011 г., и ще има по-агресивен дизайн.

Според информацията инженерите на Audi са работили усилено по-разработването на олекотени сплави, сред които усилена с въглеродни влакна пластмата, алуминий и магнезий. С тяхна помощ теглото на модела не би трябвало да надхвърля 1300 кг.
Audi представя новото Quattro през есента?
Под капака на новото Quattro ще бъде монтиран 4.0-литров V8 двигател с два турбокомпресора и мощност до 650 к.с. Всички те ще задвижват четирите колела до 100 км/ч за 3.4 секунди.

Колата ще бъде оборудвана с карбон-керамични спирачки, спортно окачване с адаптивни амортисьори и заден диференциал с агресивни настройки.
Audi представя новото Quattro през есента?
Ако всичко върви по план, моделът ще бъде сглобяван от спортното подразделение на Audi – quattro GmbH. Предполагаемата цена е 115 000 евро.

Снимки: Audi

Тагове: audi s1 audi quattro concept
0 от 500
  • #14
    3 rate up comment 3 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Ха ха ха Субаруфен , ние тука всички сме безработни експерти в областта ( не знам защо не са ни оценили все още) общо взето си чешем езиците и не можем да си платиме входа за автосалон 2013...
  • #13
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    и то аудитата не се дърпаха с нисаните-заобикаляха ги.всичко е туннинг.само че ауди купе 95-та срещу нисаница гт-р...смееееееееееееех.нали японските носели на туннинг...а и една супра имаше ,без коментар.нормално а4 рс 2000 ,я разпра,ама сериозно.даите 10 лева и вижте как стоят нещата...ама вие де не може едни клапани да напаснете сигурно знаете повече от момчетата там...трагедия сте еи.
  • #12
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Абсолютише анонимише ( преди 10 години )
    А,какво виждам-Ауди вече си правят предрадиаторната решетка като на японските модели-Ево-Лансер,Аутлендър и др.И други подобни "новости"-шефът на дизайна много се е олабил, ще го уволниме.:)
  • #11
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ами ти бе, проф. д-р, как така вдяваш израза "сухи данни", а ироничното "мокри данни" не го вдяна?! Или акълът ти още е във възторг от продажбите на ГоУфу?!
  • #10
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    абе задната повърхност на таза да си съдерете-ВАГ е наи-обичаната фирма.а голф-наи продаван модел.защото е наи добрата масова кола.над ВАГ са супер машините на БМВ и МЕРЦЕДЕС.аз да ви кажем.а вие ако не знаете питаите.а на божурище тая седмица 1,2,3 място ауди.4,5 нисан гт-р.та тои е утрепан вече.субару,и митсубиши не се коментират-пълен срам.рекорда ако някои от вас "фенове"такива ходи въобще на такива места беше на ауди 10 секунди...а *** от яд.
  • #9
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Subarufan ( преди 10 години )
    Чета коментарите и се смея! По картинки само форумните корифеи сравниха и дадоха оценка за пътното поведение на два автомобила, че излязоха и с експертно заключение! Това и Кашпировски по телевизията не го беше правил! Деса, нямате ли уроци за учене или игрички за играенене, ами си показавате да не казавам какво тук?
  • #8
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    ..."твоите данни са много морки"??????????
  • #7
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    От фабриката във Волфсбург излезе юбилейният 30-милионен автомобилVolkswagen обяви, че 30-милионният Golf е слязъл от поточната линия в завода на компанията във Волфсбург, Германия.Юбилейният автомобил е Golf TDI BlueMotion, който със своя среден разход на гориво от едва 3,2 литра на 100 километра се превръща в най-икономичната модификация на Golf за всички времена...Volkswagen също така посочи, че компанията е продавала средно по над 2000 Golf-а всеки ден през последните 39 години.
  • #6
    9 rate up comment 6 rate down comment
    до speedart ( преди 10 години )
    Да, умнико, а ти си карал всяко едно Porsche, така като те гледам твоите данни са много морки.
  • #5
    8 rate up comment 9 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Доше тея сухи данни ( 2.7 и 2.6) може да вървят при вас , понеже не сте карали коли...реално всяко едно Porsche turbo s го слага на място GT-R ( на ускорение) с 530 к.с....а това Ауди ще е 650 к.с....