IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представя новото Quattro през есента

Дълго чаканият наследник ще има 4.0-литров туин-турбо V8

Audi представя новото Quattro през есента

Audi ще представи сериен модел, който ще бъде наследник на легендарната кола от началото на 80-те - Sport Quattro, съобщава германската преса.
Audi представя новото Quattro през есента?
Автомобилът, който догодина навършва 30 години, ще бъде почетен с премиера по време на изложението във Франкфурт. На нея ще бъде показан заместникът му, който ще бъде по-спортен от концепта
Quattro (на снимките), който видяхме през 2011 г., и ще има по-агресивен дизайн.

Според информацията инженерите на Audi са работили усилено по-разработването на олекотени сплави, сред които усилена с въглеродни влакна пластмата, алуминий и магнезий. С тяхна помощ теглото на модела не би трябвало да надхвърля 1300 кг.
Audi представя новото Quattro през есента?
Под капака на новото Quattro ще бъде монтиран 4.0-литров V8 двигател с два турбокомпресора и мощност до 650 к.с. Всички те ще задвижват четирите колела до 100 км/ч за 3.4 секунди.

Колата ще бъде оборудвана с карбон-керамични спирачки, спортно окачване с адаптивни амортисьори и заден диференциал с агресивни настройки.
Audi представя новото Quattro през есента?
Ако всичко върви по план, моделът ще бъде сглобяван от спортното подразделение на Audi – quattro GmbH. Предполагаемата цена е 115 000 евро.

Снимки: Audi

Тагове: audi s1 audi quattro concept
0 от 500
  • #24
    6 rate up comment 4 rate down comment
    До Italy ( преди 10 години )
    Дошко всеки път ли трябва да ти казвам първо да четеш статийките и после да коментираш. Не от картинките да си представяш съдържанието на статията. Първо това на снимката изобщо не е грозно, второ ясно си е написано, че това на снимката няма да е новия Audi Sport Quattro. Цитирам: "На нея ще бъде показан заместникът му, който ще бъде по-спортен от концепта Quattro (на снимките), който видяхме през 2011 г., и ще има по-агресивен дизайн." Време е да пораснеш умствено и да си намериш работа.
  • #23
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Italy ( преди 10 години )
    Тия *** шваби кьорави ли са че не виждат каква грозотия са сътворили.
  • #22
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    оня същия ( преди 6 секунди )кво на живо бе ***?-да ми го кажеш искаш ли.
  • #21
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    Дошо ( преди 4 минути )Много коли са с по 200коня повече от GTR ама ги пердаши където ги хване.Така че 650-те коня на Алудито нищо не означават.дошоооооооооооооооооооо,*** виж хората какво правят.стига чете в нета и рови ю-туб.детска работа.дават се сериозни пари и сериозни хора правят неща на световно ниво.макар че субару го трепаха много лошо.
  • #20
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    що се отнася до галанто то през 98-*** тои прилича на щатска кола от 75-та.но ето един по нов красавец-хаха-решетка няма ,*** прилича на прецакан глиган.http://***.netcarshow.com/mitsubishi/2004-galant/1600x1200/wallpaper_03.htm
  • #19
    5 rate up comment 8 rate down comment
    speedart ( преди 10 години )
    Къде да го видим тоя Галантния на 15г...има ли движешти се още...оти картона не държи на влага...*** до колкото си спомням от младините ми нема нещо общо с решетката на Ауди...просто една трудно разпознаваема японска кола , може да мине и за тойда..
  • #18
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    от: Анонимен ( преди 23 секунди )Дам, ясно 2.7 битурбо 380 магарета разпрала GT-R.-боже ти си много зле.казах че мина супрата и двете стокови.и не казах регулирам а НАПАСНЕТЕ.....или не знаеш даже какво е това?какво правиш тук????????????????
  • #17
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    от: Subarufan ( преди 11 минути )Чета коментарите и се смея!-или си глупав щом ти е смешно или си за болница "свети наум" на 4-ти км.ти си реши.но ако имаш доблеста да си признаеш то там ще ти помогнат...или не.и те не са всемогъщи.
  • #16
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дам, ясно 2.7 битурбо 380 магарета разпрала GT-R. Била е напълно нормална! Даже съм сигурен, че е била чисто нова и е седяла в гараж досега, не са я и вкарвали в червеното защото е била още в разработка. Много си забавен, да знаеш. А това, че ти не можеш да регулираш едни клапани, не значи, че и другите не могат.
  • #15
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    много ясно се вижда какво е демагогия тука."А,какво виждам-Ауди вече си правят предрадиаторната решетка като на японските модели-Ево-Лансер,Аутлендър и др."-а че същото това митсубиши изкопира решетката от ауди.че тия модели са СЛЕД а8 с такава решетка.това не го виждаме.щото не е удобно.я се стегни.