IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представя новото Quattro през есента

Дълго чаканият наследник ще има 4.0-литров туин-турбо V8

Audi представя новото Quattro през есента

Audi ще представи сериен модел, който ще бъде наследник на легендарната кола от началото на 80-те - Sport Quattro, съобщава германската преса.
Audi представя новото Quattro през есента?
Автомобилът, който догодина навършва 30 години, ще бъде почетен с премиера по време на изложението във Франкфурт. На нея ще бъде показан заместникът му, който ще бъде по-спортен от концепта
Quattro (на снимките), който видяхме през 2011 г., и ще има по-агресивен дизайн.

Според информацията инженерите на Audi са работили усилено по-разработването на олекотени сплави, сред които усилена с въглеродни влакна пластмата, алуминий и магнезий. С тяхна помощ теглото на модела не би трябвало да надхвърля 1300 кг.
Audi представя новото Quattro през есента?
Под капака на новото Quattro ще бъде монтиран 4.0-литров V8 двигател с два турбокомпресора и мощност до 650 к.с. Всички те ще задвижват четирите колела до 100 км/ч за 3.4 секунди.

Колата ще бъде оборудвана с карбон-керамични спирачки, спортно окачване с адаптивни амортисьори и заден диференциал с агресивни настройки.
Audi представя новото Quattro през есента?
Ако всичко върви по план, моделът ще бъде сглобяван от спортното подразделение на Audi – quattro GmbH. Предполагаемата цена е 115 000 евро.

Снимки: Audi

Тагове: audi s1 audi quattro concept
0 от 500
  • #34
    0 rate up comment 0 rate down comment
    мммм ( преди 10 години )
    Audi RS6 MTM 700 hp vs Nissan GT-R 565hp ;) ето и тук 210коня разлика и то в полза на ауди, а после джитиера пак смазва аудито.. Кога измислят сток кола ауди дет да прави 0-100 моем им каем евала.. но явно няма да е скоро..
  • #33
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    това е наи бьрзата кола вьв балгаря
  • #32
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    http://vbox7.com/play:d21a8d9310
  • #31
    2 rate up comment 0 rate down comment
    jok ( преди 10 години )
    "Що така бе:- GTR е 550к.с., ускорение 2.8сек/100;- цена около 85000евро!Май отново виждаме типичната швабен-зи каскен надценка!" Дошко е като БСП - едни и същи глупости,без да се развива,нещо ново при теб Доше от последните 2-3 години? едва ли ,сигурно ако сайта съществува след 10 г. то ти ще си все така неизменна част от крайните спамери и велик досадник ахахаха
  • #30
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Мдаааа, ама те крали от Ауди от други коли елементи, та чак се улели! За това накрая нищо конкретно не се е получило...Това е, Ауди затвърждават че задрава безидейност ги тресе през последните години в дизайнерско отношение, че и не само там май, като имам предвид, колко са далече от по-високите технологии, като хибриди и ел. Коли! Още не могат да пуснат на пазара, нещо което всъщност да се купува, а не само да служи за реклама. Абе кажи Ауди и с това се изчерпва, коет може да се каже за тях!
  • #29
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Абсолтише анонимише ( преди 10 години )
    Germany,типичната голяма решетка на Ауди е ромб,насочен надолу и обезателно хромиран,а тук е черна, докато Мицубиши си "сложиха" решетката като на собствения военен самолет "Мицубиши", която е с широката страна на долу.А обратния наклон на предната част го имат от преди 20 г. на Галанта а черния й цвят е белег на Еволюшъна.
  • #28
    8 rate up comment 4 rate down comment
    разбирача ( преди 10 години )
    Бригада дърводелци от Шварцвалд са го дялали това чудо на изкуството.Добре са го барнали, но е трябвало някой да им каже, преди да се захващат с тази работа да наострят теслите и брадвите, че са се поизложили!Външният вид обаче да и беше само кусура с мед да е намажеш. Смешно е с такава кубатура+2 турбини да вадиш подобни смешни характеристики. Цената също е доста пресилена. Някой се опитват да е сравняват с ГТР. Просто са несравними двете. Годзилата бие във всяко отношение 4-те нули,т.е.2хWC
  • #27
    10 rate up comment 4 rate down comment
    човек с вкус ( преди 10 години )
    Грозен немски КИТ.
  • #26
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    аре ,чао както винаги подвихте опашка.нито от мотори разбирате щом бъркате регулиране с напасване,нито за шофьори ставате-колко пъти ви предлагам да ви смажа талигите-ако имате такива-и за пореден път анонимния се показа пъзльо.приятен ден и:От фабриката във Волфсбург излезе юбилейният 30-милионен автомобил...хаха
  • #25
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    да ***, обзалагам се че си много мил :) -винаги съм готов да ти покажа-тия намеци за изместване на темата говорят само за страх така специфичен за интелигентните японски фенове и някои особено ориентирани в секса.но не няма да съм мил.ще съм хард.по сурата.