IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Европейската версия на Corolla

Премиерата се състоя в Турция, където ще се произвежда новото поколение на най-продаваната кола

Европейската версия на Corolla

След като през миналата седмица видяхме новото поколение на американската версия на Corolla, японската автомобилна компания Toyota разкри и модификацията за Европа. Премиерата се състоя в Истанбул, Турция, което не е случайно, тъй като новата Corolla ще се произвежда именно в южната ни съседка, сочи информацията на Carscoops.
Европейската версия на Corolla
Сравнен с американската модификация, моделът за Европа се различава най-вече по дизайна на екстериора. Външните форми изглеждат по-изискани, което обаче е за сметка на агресивността, която демонстрира американската Corolla. Разликите се откриват най-вече в предната и задната части, където виждаме различно оформени светлини, решетка на радиатора и брони.

Интериорите на двата модела са почти аналогични, като напомнят силно на тези при новите поколение на Auris и RAV4. Все пак има малки разлики и те се изразяват в леко изменената централна конзола - най-вече в горната й част, и управлението на климатичната система.
Европейската версия на Corolla
За момента липсва информация за цените и двигателите на 11-тото поколение Toyota Corolla. Спекулациите обаче сочат, че промяна в цените няма да има, а гамата от двигатели ще включва преработени версии на настоящите дизелови и бензинови агрегати. Очаква се и хибридна версия.

Европейската модификация на новото поколение Toyota Corolla ще се произвежда във фабриката на компанията в Турция, където вече се произвежда Verso.

Очаквайте скоро подробна информация

Снимки: Toyota

Тагове: toyota corolla
0 от 500
  • #32
    6 rate up comment 8 rate down comment
    до: до: 60409 ( преди 11 години )
    Мазда 2/ Fusion е по-качествено от всичко японско, взето заедно, включително Ярис.
  • #31
    8 rate up comment 3 rate down comment
    solo ( преди 11 години )
    Интересно колко от коментиращите са купували кола от магазин! Съвсем различни са претенциите към нов и към стар N-та ръка автомобил.А този който може да пиши за лошо качество на японска кола, независимо къде е правена е пълен лаик!!!
  • #30
    7 rate up comment 5 rate down comment
    до: 60409 ( преди 11 години )
    коя мазда има по добро качество от тойота и хонда бе кавал.кажи коя за да знаем но го подкрепи с някой линк за да видим къде и как.не казвам че мазда не са качествени но не са по качествени.имат няколко модела които заслужават внимание и толкова.единственото вярно е че ги правят в япония но това вече нищо не значи.контрола на качеството навсякъде при японките е един и същ.особено при тойота няма никаква разлика в качеството.
  • #29
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Миромраз Войнолюбов ( преди 11 години )
    Хубав дизайн но всичко това е 3Д изображения, като видиш истинските и ти замирисва на сервиз :)) Тойта и качество се самоизключват, за жалост не мога да кажа, че евтиното излиза скъпо защото тойота са и скъпи макар и евтино направени в турция с най долнопробните материали от капалъчарши, наргиле няма ли да има в оборудването ? докато чакаш в сервиза поне нещо разпускащо да предложат
  • #28
    9 rate up comment 6 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Za neosvedomenite!Turskoto podelenie na Toyota 4esto pe4eli priza za nai-ka4estveno proizvedeni avtomobili.Predi da pishete glupost malko se osvedomete,a nie shte mrunkame cyal givot dokato ne minat 50 godini!
  • #27
    9 rate up comment 5 rate down comment
    до: 60409 ( преди 11 години )
    Няма Ярис произведен в Турция и никога не е имало.Не лъжи ,не лъжи,че половината от всички коментари са твои.В Германия въпросните Асан и Осман бачкат в заводите на конвейера за производство на любимите ти талиги,а частите им са произведени в Китай и Турция.Между другото провери,колко от немските автомобилостроители имат заводи в Туркия и тогава се прави на голям умник.
  • #26
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Верено задницата е копирана от Хюндай. Ей, как се обръщат нещата. Кой да предположи, че до там ще стигнат.
  • #25
    5 rate up comment 5 rate down comment
    1 ( преди 11 години )
    Нищо вярно! Ауто билд тестваха турско Версо и? Петънца ръжда видели по окачването...и толкова
  • #24
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Mazda била качествена...?!... и от кога? Единствената японска фирма с проблеми с ръждата. С прехвалените SkyAktive двигатели. С огромна кубатура и хърбави, с мощност като от средата на 90-те години. Не, благодаря!
  • #23
    8 rate up comment 9 rate down comment
    60409 ( преди 11 години )
    Разбира се, че ще си купя японски автомобил, сглобяван от Осман и Асан в Адапазаръ...Королата изглежда чудесно, но горчивият опит на хората, притежаващи Ярис и Корола Версо, произведени в Турция, ще откаже много хора от покупка!