IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti открехна вратата за новия Veyron

Суперколата ще се появи пред публика на изложението в Шанхай

Bugatti открехна вратата за новия Veyron

Bugatti използва своя страница в социалната мрежа Facebook, за да публикува тийзър на бъдещия си модел. На картинката не се вижда нито един детайл от суперколата, която трябва да дебютира на предстоящото този месец изложение в Шанхай.
Bugatti открехна вратата за новия Veyron
Очаква се това да бъде модификация на Veyron с мощност от 1600 к.с., въпреки че все още не е ясно какъв двигател ще получи тя. Единият вариант е това да бъде форсирана версия на настоящия 8.0 литров W16 агрегат с 4 турбини, а другият – 9.6 литрова модификация на мотора. Според запознати, машината ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 1.8 секунди, а максималната скорост ще достигне 463 км/ч.

Инженерите на Bugatti са поработили сериозно и върху конструкцията на автомобила. Той ще бъде с около 250 кг. по-лек от модификацията с 1200 к.с., като теглото му ще бъде 1600 кг. За снижаване на масата ще помогнат и новите джанти от въглеродни нишки.

Очакваната стойност на хиперколата е $2.5 млн. Серийната версия на най-мощното Bugatti Veyron трябва да бъде готова през есента и да се появи пред публика на изложението във Франкфурт.

Снимка: Facebook

0 от 500
  • #3
    18 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    9.6 литрова модификация.Да го направят с 19 литров двигател от ТИР, дано ускори за 1 секунда.Баси нещастниците!Разбирам да ускорява бързо,но с 2.0 двигател.С огромен обем и баба знае.Леваци.
  • #2
    11 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Поредната жалка смехория.Не знам дали и те вече се вземат на сериозно.*** работа.
  • #1
    33 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мисля че този модел ще нанесе такъв нокдаун на hennessey че в близките години ми се струва че изобщо няма дори да се опитват да си помислят да преборят новия чудовищен Вейрон