IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti открехна вратата за новия Veyron

Суперколата ще се появи пред публика на изложението в Шанхай

Bugatti открехна вратата за новия Veyron

Bugatti използва своя страница в социалната мрежа Facebook, за да публикува тийзър на бъдещия си модел. На картинката не се вижда нито един детайл от суперколата, която трябва да дебютира на предстоящото този месец изложение в Шанхай.
Bugatti открехна вратата за новия Veyron
Очаква се това да бъде модификация на Veyron с мощност от 1600 к.с., въпреки че все още не е ясно какъв двигател ще получи тя. Единият вариант е това да бъде форсирана версия на настоящия 8.0 литров W16 агрегат с 4 турбини, а другият – 9.6 литрова модификация на мотора. Според запознати, машината ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 1.8 секунди, а максималната скорост ще достигне 463 км/ч.

Инженерите на Bugatti са поработили сериозно и върху конструкцията на автомобила. Той ще бъде с около 250 кг. по-лек от модификацията с 1200 к.с., като теглото му ще бъде 1600 кг. За снижаване на масата ще помогнат и новите джанти от въглеродни нишки.

Очакваната стойност на хиперколата е $2.5 млн. Серийната версия на най-мощното Bugatti Veyron трябва да бъде готова през есента и да се появи пред публика на изложението във Франкфурт.

Снимка: Facebook

0 от 500
  • #13
    10 rate up comment 7 rate down comment
    v-1 до анонимен ( преди 11 години )
    А ве бухал... кво пак пишеш за Тойота в стаия за ФВ, аман от хейтъри?!?!? Не можеш ли просто да се кефиш на новината ако си истинки фен на ФВ или простотията и злобата май са по-силни в теб.
  • #12
    5 rate up comment 7 rate down comment
    v-1 ( преди 11 години )
    Това с този двигател се чудя, дали ще окрие екологичните номри ЕУРО 6 :)))))
  • #11
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Японците има още да ядат радиоактивен ориз докато направят такава кола... Ама така, докато VAG прави ТОВА, японеца прави двутонов *** (High lander) 180 коня и с предно. Ще се пукнат от яд радиоактивните фенчета.
  • #10
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо,Дошо... ( преди 11 години )
    Expert-a Дошо отново е получил умствено разстройство от подобни новини."Селташката" му същност обаче му пречи когато прочете нещо за VW Group да покаже най-доброто от тролската си същност.
  • #9
    8 rate up comment 15 rate down comment
    expert ( преди 11 години )
    Доста безмислено и честно казано тъпо.Тези аматьори откриват топлата вода и се опитват да съшият новина от това.Никиой не заблуждават, зад тях стои СЕЛТАШКАТА ФИРМА Фолксваген.Дори и името и това означава.Вари го печи го, все на *** ще мирише, т.е. на фолксваген.
  • #8
    15 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нали знаеш, че и без това всяка кола я продават на сериозна загуба, така че не им се ядосвай. Уж целта им беше да покажат предела на инженерните възможности, а то стана така, че само за няколко години се пръкнаха множество ГАРАЖНИ ентусиясти, които в домашни условия започнаха да правят бутикови автомобили напълно в състояние да изкривят всякакъв тип 16-цилиндров танкер и на ускорение и на максимална скорост. Цената естествено е десетки пъти по-ниска. VAG се излагат вече много сериозно. Смешно е.
  • #7
    21 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "И баба знае да взима двигатели от където им падне и да ги форсирва, нека сами направят един двигател и ще ги призная." Дечко, на Бугати баба му е VW, а мотора на Вейрон е от баба му, по скоро два - съединени в един. Иии да, ако не беше хейтнал, щеше да си запознат че те губят пари от всяка продадена кола... мислиш е са *** ли... :D
  • #6
    8 rate up comment 21 rate down comment
    ммм ( преди 11 години )
    И баба знае да взима двигатели от където им падне и да ги форсирва, нека сами направят един двигател и ще ги призная. Бугати само ги интересува как да имат колата с най-много коне сток ии естествено рекорда за скорост... а продажбите май не ги интересува?!
  • #5
    22 rate up comment 17 rate down comment
    ммм ( преди 11 години )
    Догодина чакаме версия с 2000 коня, след още половин година 2500... и така...безмислена му работа.
  • #4
    19 rate up comment 19 rate down comment
    !!! ( преди 11 години )
    Третият вариант на колата ще бъде корабен двигател и 52 турбота...На фона на всеобщата криза, намаляване на обема на двигателите, изчерпване на ресурсите и т.н. тия продължават да произвеждат абсолютно безмислени коли, на които клиенти са шейхове, футболисти и мутри.