IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti открехна вратата за новия Veyron

Суперколата ще се появи пред публика на изложението в Шанхай

Bugatti открехна вратата за новия Veyron

Bugatti използва своя страница в социалната мрежа Facebook, за да публикува тийзър на бъдещия си модел. На картинката не се вижда нито един детайл от суперколата, която трябва да дебютира на предстоящото този месец изложение в Шанхай.
Bugatti открехна вратата за новия Veyron
Очаква се това да бъде модификация на Veyron с мощност от 1600 к.с., въпреки че все още не е ясно какъв двигател ще получи тя. Единият вариант е това да бъде форсирана версия на настоящия 8.0 литров W16 агрегат с 4 турбини, а другият – 9.6 литрова модификация на мотора. Според запознати, машината ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 1.8 секунди, а максималната скорост ще достигне 463 км/ч.

Инженерите на Bugatti са поработили сериозно и върху конструкцията на автомобила. Той ще бъде с около 250 кг. по-лек от модификацията с 1200 к.с., като теглото му ще бъде 1600 кг. За снижаване на масата ще помогнат и новите джанти от въглеродни нишки.

Очакваната стойност на хиперколата е $2.5 млн. Серийната версия на най-мощното Bugatti Veyron трябва да бъде готова през есента и да се появи пред публика на изложението във Франкфурт.

Снимка: Facebook

0 от 500
  • #23
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    prosti ste momcheta... tolkova ste pravolineyni i ogranicheni, che ne moje da proumete kak sushtestvuvat glupaci, koito da pravqt takiva koli i zashto ima glupaci, koito da gi kupuvat :) umnicite vie...
  • #22
    14 rate up comment 1 rate down comment
    fsb ( преди 11 години )
    до баварецаточно, то аз затова чета коментарите, за да се забавлявам на всички хехтъри и комплексари който драскат тук пълни глупости... все не било хубаво все не било добро, ми направете по-добро беее комплексиии
  • #21
    18 rate up comment 2 rate down comment
    бавареца ( преди 11 години )
    много се кефя като съм написал истински факти ,а получавам минуси - винаги е добре да знаеш че *** не са се свършили. иначе щеше да е труден живота.
  • #20
    13 rate up comment 4 rate down comment
    бавареца ( преди 11 години )
    нарочно не казах коя е колата - който има познания ще се сети. а който не се сети - по добре да не ми говори какво знае баба му.
  • #19
    15 rate up comment 6 rate down comment
    бавареца ( преди 11 години )
    няма друга кола на света, която да е толкова мощна , бърза и едновременно с това комфортна. хенеси ГТ е само първите две неща, но не и третото. ВАГ са имали кола над 1100кс и тегло 900кг още през 1970г. правила е 200км/ч за 5,3 сек. и е развивала над 400км/ч - така че не е като да не знаят как се правят бързи и некомфортни коли.
  • #18
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И смяташ, че хората, които са си я купили не са били запознати с това ли? Този автомобил се кара за престиж и показност. И на 100 км. да му се сменяха гумите, пак щеше да има хора, които да я купуват. Логиката на производителя и купувачите на свръхскъпите автомобили е съвсем друга.
  • #17
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Точно в това е проблема, че предния Вейрон нямаше продажби.Нещо не си осведомен, *** казанлъшки.
  • #16
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    На предния Вейрон на 4000 км. трябваше да му сменят гумите, джантите на 20 000 км. , изобщо пълна тъпня.Ако имаше смисъл от такава кола, японците вече щяха да са я направили.По това можеш да съдиш дали една идея си я бива или не.
  • #15
    9 rate up comment 1 rate down comment
    ghost ( преди 11 години )
    Безмислена работа, обаче си ги продават бройките. Колата се прави за много богати хора, които искат да покажат състояние. Ако я бяха пуснали в 250 000 бр. тогава да, може да се каже, че е безмислена. Мислете ги тези неща.
  • #14
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Buagati/VW има още много трици да ядат докато направят свястна кола...