IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW M GmbH отвръща на удара

Баварците ще атакуват новите модели на Mercedes-AMG GmbH и Audi quattro GmbH

BMW M GmbH отвръща на удара

Спортните автомобили, които произвежда BMW M GmbH, се смятат за връх по отношение на динамика и представяне. През последните месеци обаче, след появата на Mercedes E63 AMG 4MATIC S-Model и Audi RS6 Plus, култовото BMW M5 се превърна в догонващ модел.
BMW M GmbH готви още по-мощни коли
Снимка: BMW

Новото поколение на BMW M5 (на снимката) е на пазара от известно време и се нуждае от оптимизация, за да може да се противопоставя на своите конкуренти от Германия. Това важи най-вече за динамиката, която показва при ускорението си от място до 100 км/час. Този показател при М5 е 4.4 секунди, докато E63 AMG 4MATIC S-Model се нуждае от само 3.6 секунди. Стандартната версия на Audi RS6 пък изисква 3.9 секунди, но в Инглощад пускат и модел Plus, който ще направи комбито още по-бързо.

В Мюнхен, разбира се, няма да оставят нещата така. Инженерите на BMW вече работят по нови версии на техните модели, които ще видим още през тази година.

Това твърди списанието Automobile, което се позовава на информация от американското подразделение на BMW. "Това ще бъде много интересна година, през която ще покажем една или две нови версии на нашите спортни коли", заявяват от BMW North America.

Към момента няма конкретна информация за кои точно модели на BMW става дума. Можем да предположим обаче, че сред тях ще бъде BMW M5, при който оптимизацията изглежда най-необходима към този момент.

От Automobile посочват, че ще публикуват всички подробности в следващият брой на списанието, така че очаквайте подробности.

Тагове: amg bmw m gmbh quattro
0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 2 rate down comment
    GFY ( преди 11 години )
    Не маняк, не си сменям ника, не ме е срам от нищо! Само аз си го ползвам този ник!
  • #12
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Ъ ( преди 11 години )
    Класик, евала брат! Твоят дизайн просто е в пъти по-добър!Такива проекти трябва да виждат по-широка аудитория!Предлагам всички тук да се организираме и да съберем нужните средства, за да идеш на някое автомобилно шоу...Ако е на друга планета най-добре, щото то наистина дизайна ти е извънземен!Ние не сме достойни да те оценим!! :)))
  • #11
    2 rate up comment 7 rate down comment
    до обективен ( преди 11 години )
    Ти карал ли си някога БМВ? Мн ти знае плювалника, ама изглежда те наказват тия пубери и ти създават комплекси ?аматьор
  • #10
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    GFY, защо сменяш ник-а, пиши се Klasika, или те е срам?
  • #9
    9 rate up comment 5 rate down comment
    GFY ( преди 11 години )
    Разбира се, че пречи 4x4 системата....затова GT-R е в първата десетка на всички познати писти! Малко некоректно пак го намесих, но ти давам *** пример. И само да попитам ***...защо ми изтрихте коментара? Заради свръх-нецензурната дума *** ли беше?
  • #8
    10 rate up comment 11 rate down comment
    до Истината ( преди 11 години )
    Глупчо, 4х4 ти помага само на старта, а ти пречи през цялото друго време. Два диференцияла в повече и комплект полуоски са минималното тегло, което носи автомобила и отделно губи мощност. Има и още проблеми, но да не навлизам. При Ауди използването на 4х4 е за да се избегнат проблемите с предното предавене и високата мощност на някои двигатели. Не знам и какви проблеми със сигурността те гонят, след като такъв клас нови автомобили не се предлагат без системи за стабилност и контрол на диференц.
  • #7
    11 rate up comment 4 rate down comment
    AUDI FAN ( преди 11 години )
    ОФФФФФ е ДОБРО УТРО БМВ.Поздрави отAUDI RS6 plus 609hp:)))))
  • #6
    10 rate up comment 3 rate down comment
    m power ( преди 11 години )
    трън в очите ми е gt-r.брутално ускорение, ниска цена.А съм фен на BMW.
  • #5
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "РАЗЛИКАТА Е И З В Ъ Н З Е М Н А"!!!! ДА, но, кой е извънземния????
  • #4
    12 rate up comment 2 rate down comment
    iliev555 ( преди 11 години )
    ot bmw никога не са си поставяли за цел ускорението от 0-100 , но времената се променят ще бъде интересно между другото новото м4 сте баде с далеч по добри показатели от настоящото м3