IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Внезапно ускорил автомобил за малко не отне живота на жена

Заради блокирал педал на газта возилото ускорило до 200 км/час и не искало да спре (Видео)

Внезапно ускорил автомобил за малко не отне живота на жена

Отново проблем с внезапно и нежелано ускорение на автомобил. Случаят е от САЩ, където жена се движи на обществен път със скорост 200 км/час в продължение на цели 100 км. За щастие опасната ситуация се размина без каквито и да е било инциденти.

Всичко започнало, когато 47-годишната Лори Убелстад потеглила от бензиностанция, където била спряла, за да зареди колата си с гориво. Тогава нещо се случило с нейната Kia Sorento (модел 2011 г. с автоматични скорости), която започнала да ускорява внезапно и нежелано. Дамата натискала спирачките, опитала да изключи от скорост, както и да изгаси двигателя, но колата продължавала да набира скорост.

"Погледнах към GPS-а в колата си и скоростта постоянно се увеличаваше. Карах с почти 200 км/час по шосе пълно с коли, а крака ми дори не беше върху газта - разказва Лори пред KCCI-TV. - На няколко пъти се разминах на косъм, тъй като колите пред мен не ми даваха път. Присветвах им с фаровете, но те не ми правеха път".

Високоскоростната драма на 47-годишната жена продължила цели 35 минути, докато следващите я полицай, на които тя сама позвънила, я посъветвали да опита да издърпа педала на газта с крак. Така кросоувърът най-накрая започнал да намалява скоростта си и не след дълго спрял.

От Kia съобщиха, че започват разследване на случая и скоро ще разпространят своето становище.

Кадри от високоскоростната драма на 47-годишната жена може да видите на видеото долу

0 от 500
  • #25
    21 rate up comment 7 rate down comment
    123 ( преди 11 години )
    като стана дума за Бг тук няма как да кара в продължение на 100км. по магистралата .. защото няма 100 км, магистрала :))) а иначе , настина завидни умения за жена със киа. Наистина се изисква доста за да караш с такива скорост при такива извънредни обстоятелства и да не предизвикаш инцидент!
  • #24
    18 rate up comment 1 rate down comment
    лимонад ( преди 11 години )
    е *** това си е греда отвсякъде. посъветвали я да пробва да дръпне *** на газта назад с крака. 100км е карала с 200. това са си доста премеждия. ако беше на БГ магистрала - то тук така или иначе никой не ти дава път - за 10 км и си аут.
  • #23
    22 rate up comment 10 rate down comment
    Вагнер ( преди 11 години )
    Не знаех,че Кия може да развива 200 км/час.
  • #22
    18 rate up comment 10 rate down comment
    Методи ( преди 11 години )
    За Киа и Хюндай трябва да има специални глоксове за управление, включваши въведение в катапултирането, парашутизма, скачането от автомобил в движение в стил Джаки Чан, спиране с крак и с *** по кожен костюм. То за азиатците тия неща може би са ежедневие и са си напълно нормални, но нали ние белите не владеем бойните изкуства така добре, та като ни ги продават поне да ги има в ръководствата за употреба.
  • #21
    13 rate up comment 13 rate down comment
    A2 ( преди 11 години )
    ....относно коментара на "яве" и *** които му го харесват, жената не е карала нарочно и да се оправдава после, а се е обадила тя на полицията... иначе споко на вашите 25-30год коли няма как да се случи хахаххахахаххахах
  • #20
    50 rate up comment 4 rate down comment
    kiro66 ( преди 11 години )
    35 минути да кара с над 200 постоянна скорост тая ...и да не удари и една кола...да говори по-телефона, с тоя и оня, с полиция междувременно и пак да не катастрофира...Вярно, че е ***, ама тая си е направо за рали пилот.Е признах ги жените - големи са шоферки
  • #19
    16 rate up comment 11 rate down comment
    A2 ( преди 11 години )
    Прочитайки мненията под клипа, за пореден път се убеждавам, че 99,9% от коментарите са писани от слабоумни и бавноразвиващи се ***! Това е грешка в компютъра на колата, за която е виновен производителя-киа! Цяло чудо е, че жената не се е блъснала в някоя кола с такава скорост.... има десетки случай на "sudden acceleration" на чисто нови коли от 2011,2012 год. ,които се случват внезапно (докато чакате спокоино на светофар и изведнъж колата тръгва с пълна скорост) и тогава става мазало...
  • #18
    24 rate up comment 9 rate down comment
    конспирация ( преди 11 години )
    Корейците си отмъщават за войната бе ТАПАЦИ!
  • #17
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ми по-умни сме
  • #16
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    :P ve4e sme 94%