IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Внезапно ускорил автомобил за малко не отне живота на жена

Заради блокирал педал на газта возилото ускорило до 200 км/час и не искало да спре (Видео)

Внезапно ускорил автомобил за малко не отне живота на жена

Отново проблем с внезапно и нежелано ускорение на автомобил. Случаят е от САЩ, където жена се движи на обществен път със скорост 200 км/час в продължение на цели 100 км. За щастие опасната ситуация се размина без каквито и да е било инциденти.

Всичко започнало, когато 47-годишната Лори Убелстад потеглила от бензиностанция, където била спряла, за да зареди колата си с гориво. Тогава нещо се случило с нейната Kia Sorento (модел 2011 г. с автоматични скорости), която започнала да ускорява внезапно и нежелано. Дамата натискала спирачките, опитала да изключи от скорост, както и да изгаси двигателя, но колата продължавала да набира скорост.

"Погледнах към GPS-а в колата си и скоростта постоянно се увеличаваше. Карах с почти 200 км/час по шосе пълно с коли, а крака ми дори не беше върху газта - разказва Лори пред KCCI-TV. - На няколко пъти се разминах на косъм, тъй като колите пред мен не ми даваха път. Присветвах им с фаровете, но те не ми правеха път".

Високоскоростната драма на 47-годишната жена продължила цели 35 минути, докато следващите я полицай, на които тя сама позвънила, я посъветвали да опита да издърпа педала на газта с крак. Така кросоувърът най-накрая започнал да намалява скоростта си и не след дълго спрял.

От Kia съобщиха, че започват разследване на случая и скоро ще разпространят своето становище.

Кадри от високоскоростната драма на 47-годишната жена може да видите на видеото долу

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ужас е да - такива трябва да вкарват доживот в затвора !!!
  • #4
    26 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Еми хората по света не са свикнали колите им да се самоускоряват и може би по тази причина не се е сетила. В Корея може да си познават стоката, но в САЩ още не са научили чалъмите как се кара КИА.
  • #3
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И защо в US за 25mph над ограничението те съдят, а ако си такова *** *** ти се радват... WTF?!?!?
  • #2
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ужас
  • #1
    25 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ехааа, а какво ли щеше да стане ако аз бях минал 100км с 200км/ч и накрая бях казал... Ами то такова *** се заклещи ...Леле - няма такава олигофренясала нация като американците.. айде че жената е *** овца е ясно.. ама как на останалите са им трябвали почти 40 мин. да се сетят, че може би просто трябва да повдигне *** на газта.