IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen обнови Amarok

Пикапът е с модернизиран дизелов мотор и повече опции при оборудването

Volkswagen обнови Amarok

Концернът Volkswagen демонстрира редица новости, които бяха въведени в пикапа Amarok, който официално ще се води моделна година 2013 г. Машината разполага с модернизиран дизелов двигател, разширен списък на стандартното и допълнително оборудване, по-голяма възможност за теглене на каравана или ремарке, както и увеличена гаранция против ръжда на каросерията.
Volkswagen обнови Amarok
Мощността на 2.0 литровия би-турбо дизелов мотор във варианта с механична скоростна кутия е нараснала от 163 на 180 к.с. (толкова са в досегашната версия с автоматична трансмисия). Въпреки това нивото на вредни емисии СО2 си остава същото.
Освен това пакетът с техноголияга BlueMotion, включващ гуми с понижено съпротивление, а също така и "start/stop" система и система за рекуперация на енергията при спиране, вече се предлага за всички версии на пикапа. Според представители на Volkswagen пакетът BlueMotion позволя смъкване на разхода с 0.5 литра.
Volkswagen обнови Amarok
Увеличена е възможността за теглена. При версията със задвижване на четирите колела и механична скоростна кутия тя е 3 тона, а при тази с автоматична трансмисия - 3.2 това. Модернизирана е и задната врата на багажния отсек, която сега при отворено положение може да издържи товар до 200 кг.
Volkswagen обнови Amarok
В оборудването Trendline и Highline на европейския Amarok вече е включен и парктроник, а като опции се предлагат възможност за завиване на фаровете против мъгла и автоматично затъмняващо се огледало за заден ход. Цените на обновения пикап стартират от 19 835 евро.
 

Тагове: amarok
0 от 500