IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen обнови Amarok

Пикапът е с модернизиран дизелов мотор и повече опции при оборудването

Volkswagen обнови Amarok

Концернът Volkswagen демонстрира редица новости, които бяха въведени в пикапа Amarok, който официално ще се води моделна година 2013 г. Машината разполага с модернизиран дизелов двигател, разширен списък на стандартното и допълнително оборудване, по-голяма възможност за теглене на каравана или ремарке, както и увеличена гаранция против ръжда на каросерията.
Volkswagen обнови Amarok
Мощността на 2.0 литровия би-турбо дизелов мотор във варианта с механична скоростна кутия е нараснала от 163 на 180 к.с. (толкова са в досегашната версия с автоматична трансмисия). Въпреки това нивото на вредни емисии СО2 си остава същото.
Освен това пакетът с техноголияга BlueMotion, включващ гуми с понижено съпротивление, а също така и "start/stop" система и система за рекуперация на енергията при спиране, вече се предлага за всички версии на пикапа. Според представители на Volkswagen пакетът BlueMotion позволя смъкване на разхода с 0.5 литра.
Volkswagen обнови Amarok
Увеличена е възможността за теглена. При версията със задвижване на четирите колела и механична скоростна кутия тя е 3 тона, а при тази с автоматична трансмисия - 3.2 това. Модернизирана е и задната врата на багажния отсек, която сега при отворено положение може да издържи товар до 200 кг.
Volkswagen обнови Amarok
В оборудването Trendline и Highline на европейския Amarok вече е включен и парктроник, а като опции се предлагат възможност за завиване на фаровете против мъгла и автоматично затъмняващо се огледало за заден ход. Цените на обновения пикап стартират от 19 835 евро.
 

Тагове: amarok
0 от 500
  • #13
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Great Wall ще се продават с пет щайги чушки, заявиха от производителя. Все пак България е най-големия производител на чушки и... тикви!
  • #12
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    VW ще обяви сервизна акция чак когато изчезнат простите найвни български фенове на VW.
  • #11
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Те поне правят коли, а България може да произвежда само чушкопеци, чушки и ***, които се продават и стават булки на чужденци.
  • #10
    11 rate up comment 23 rate down comment
    към долния ( преди 11 години )
    чудя се има ли модел на трошьота от последните 15 години който да НЕ е преминал през сервизна акция, или да НЕ е бил изтеглен от пазара изобщо..? ^^
  • #9
    15 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тойота (Toyota) обяви късно снощи, че изтегля към 1,5 милиона автомобила в световен мащаб, предаде ДПА. Японският автомобилопроизводител уточни, че прави изтеглянето доброволно заради опасения за проблем със задното окачване при някои коли.
  • #8
    10 rate up comment 10 rate down comment
    до Шматарока ( преди 11 години )
    Забрави ли твоята мечта,Great wall Steed 5 Star!!!! E,като станат на по 10години,и на твоята улица ще изгрее слънце!
  • #7
    14 rate up comment 29 rate down comment
    Шефа на село ( преди 11 години )
    Амарока е много яка кола. Ти ходи карай грозните мазда или нисанче, камо ли пък смешното мицубиши, а нека батковците си вземат този пикап. Защото той е не само функционален, но може да бъде нафрашкан с екстри и да стане комфортен като премиум SUV. Разбира се срещу солидна сума, която *** като теб не е виждал хахахаха
  • #6
    12 rate up comment 10 rate down comment
    до Шматарока ( преди 11 години )
    Селската буца веднага се изказа,я разкажи,щом имаш впечатления от работа на КЪРА?
  • #5
    35 rate up comment 28 rate down comment
    Шматарок ( преди 11 години )
    Тези които разбират си вземат:Mazda BT-50Toyota HiluxNissan NavaraMitsubishi L200 или в краен случай внос от САЩ Ford F-150Аматьорите и тези които нищо не разбират си вземат Амарок-Шматарок,който за нищо не става и после си бият главите що са се прекарали толкова.
  • #4
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Profesora ( преди 11 години )
    Произвеждаше се в Аржентина,сега вече и в Европа,цената му е смайващо ниска!