IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen обнови Amarok

Пикапът е с модернизиран дизелов мотор и повече опции при оборудването

Volkswagen обнови Amarok

Концернът Volkswagen демонстрира редица новости, които бяха въведени в пикапа Amarok, който официално ще се води моделна година 2013 г. Машината разполага с модернизиран дизелов двигател, разширен списък на стандартното и допълнително оборудване, по-голяма възможност за теглене на каравана или ремарке, както и увеличена гаранция против ръжда на каросерията.
Volkswagen обнови Amarok
Мощността на 2.0 литровия би-турбо дизелов мотор във варианта с механична скоростна кутия е нараснала от 163 на 180 к.с. (толкова са в досегашната версия с автоматична трансмисия). Въпреки това нивото на вредни емисии СО2 си остава същото.
Освен това пакетът с техноголияга BlueMotion, включващ гуми с понижено съпротивление, а също така и "start/stop" система и система за рекуперация на енергията при спиране, вече се предлага за всички версии на пикапа. Според представители на Volkswagen пакетът BlueMotion позволя смъкване на разхода с 0.5 литра.
Volkswagen обнови Amarok
Увеличена е възможността за теглена. При версията със задвижване на четирите колела и механична скоростна кутия тя е 3 тона, а при тази с автоматична трансмисия - 3.2 това. Модернизирана е и задната врата на багажния отсек, която сега при отворено положение може да издържи товар до 200 кг.
Volkswagen обнови Amarok
В оборудването Trendline и Highline на европейския Amarok вече е включен и парктроник, а като опции се предлагат възможност за завиване на фаровете против мъгла и автоматично затъмняващо се огледало за заден ход. Цените на обновения пикап стартират от 19 835 евро.
 

Тагове: amarok
0 от 500
  • #23
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    тоа пъ сравнява германския квалитет с азиатските дришни... смехх
  • #22
    4 rate up comment 12 rate down comment
    kalin72 ( преди 11 години )
    Мазда отдавна не е японска. Както и Нисан.
  • #21
    20 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Гледам тука се разправят за Форд Рейнджър и някаква германска дръгня.Лигльовците дето защитават германския бклук трябва да знаят, че Форда е на една база с пикапа на Мазда, а японците компромиси не правят.Какво сте тръгнали да се напъвате срещу фактите бе *** германопоклоннически?
  • #20
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ha ha!!!!!!!!!!
  • #19
    2 rate up comment 8 rate down comment
    dog ( преди 11 години )
    Ne se vurnah ot Shwedciya,a ot Maldivite,glupako.A ako iskash da mi oberesh mamulite,imam 100 dekara renta s carevica
  • #18
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Oooo,dog ti jiv li si be,Шматарок???
  • #17
    1 rate up comment 15 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Миризмата е бил активен последните дни, браво миризма. И богатиге пак си купуват немски коли, нека им е лошо. Ти си карай корейски или японски евтинджос и си мисли че караш нещо технологично хахахахаха
  • #16
    7 rate up comment 13 rate down comment
    kalin72 ( преди 11 години )
    Тоя, дето говори колко нещастно слаб и некачествен е Амарок, да прочете малко австралийски и южноафрикански форуми, да види повече тестове, и тогава да говори глупости. Амарок и Форд Рейнджър Т6 нямат много общо със старите пикапи...далеч по-качеттвени и икономични са.
  • #15
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тия първо правят едни и същи модели във всички класове, а след това правят еднакъв фейслифт на всички. Шваба и фантазия...
  • #14
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Форда го разцепи от всякаде и като за капак накрая Шматарока угасна поради задействана защита за прегряване на двигателя.Пълен *** го изкараха бразилците и се подиграваха като отвориха капака и фъштеше пара от разширителния съд.После снимаха и стрелката за температурата на Форда в нормата