IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen обнови Amarok

Пикапът е с модернизиран дизелов мотор и повече опции при оборудването

Volkswagen обнови Amarok

Концернът Volkswagen демонстрира редица новости, които бяха въведени в пикапа Amarok, който официално ще се води моделна година 2013 г. Машината разполага с модернизиран дизелов двигател, разширен списък на стандартното и допълнително оборудване, по-голяма възможност за теглене на каравана или ремарке, както и увеличена гаранция против ръжда на каросерията.
Volkswagen обнови Amarok
Мощността на 2.0 литровия би-турбо дизелов мотор във варианта с механична скоростна кутия е нараснала от 163 на 180 к.с. (толкова са в досегашната версия с автоматична трансмисия). Въпреки това нивото на вредни емисии СО2 си остава същото.
Освен това пакетът с техноголияга BlueMotion, включващ гуми с понижено съпротивление, а също така и "start/stop" система и система за рекуперация на енергията при спиране, вече се предлага за всички версии на пикапа. Според представители на Volkswagen пакетът BlueMotion позволя смъкване на разхода с 0.5 литра.
Volkswagen обнови Amarok
Увеличена е възможността за теглена. При версията със задвижване на четирите колела и механична скоростна кутия тя е 3 тона, а при тази с автоматична трансмисия - 3.2 това. Модернизирана е и задната врата на багажния отсек, която сега при отворено положение може да издържи товар до 200 кг.
Volkswagen обнови Amarok
В оборудването Trendline и Highline на европейския Amarok вече е включен и парктроник, а като опции се предлагат възможност за завиване на фаровете против мъгла и автоматично затъмняващо се огледало за заден ход. Цените на обновения пикап стартират от 19 835 евро.
 

Тагове: amarok
0 от 500
  • #33
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Каква е тая пластмасова кофа? При пикапите има един истински и здрав пикап и той се казва Тойота Хайлукс.На германците не им се е получило копирането дори.Нямат никакви традиции,камо ли имидж в тоя клас.
  • #32
    5 rate up comment 1 rate down comment
    NANI ( преди 11 години )
    Не мога да коментирам пикапа на немците,защото не съм виждал какво може,но подкрепям думите на тези,които твърдят,че Форд Рейнджър е корава машина. Познавам един фермер с такова животно и останах потресен,когато беше сложил допълнителни парапети на коритото и го беше натоварил до горе с дини.... Това,което ме учуди е,че просвета на машината не се промени,въпреки тежестта, сякаш не беше натоварен
  • #31
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Веско ( преди 11 години )
    Бате тея колко са смотани с мотор от голф пикап :)Минимум 3 литра дизел за такава машина ... hilux
  • #30
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не аз Карам А6! А баща ти Хюндай! А ти ? А да, ти буташ Хюндая докато баща ти го кара ха ха. Кофти ама за миризливкови толкова. Иначе както каза Дошо-Б4-ката, бил много доволен от нея, и както разбрах и ти си останал доволен от задната и седалка, докато са ти се езруждали Казанлъшките роми ха ха ха. Само, че Дошо пропищя, че много си му усмърдял колата.
  • #29
    6 rate up comment 2 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Tezi baluci sa bili v amok,kogato sa se nabutali s Amarok!
  • #28
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ти като караш Б4 1,6 102k.с., сега като шеф ли се явяваш!!! Шеф на овцете....
  • #27
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Има марки за хора и за ***, цената на марките за хора са по-високи, за да са недостъпни за *** и да може от далеч да се види по колата, кой е човек и кой ***. За това и шефа кара Ауди,БМВ или Мерцедес а чистача бута Хюндай или Тойота.
  • #26
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Който е имал "туй-онуй" с FORD, хубаво не е видял,само Индийците и Китайците проявяват интерес към "заразените"!
  • #25
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Не била японска....Форд притежава 11% от Мазда..не била японска
  • #24
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Я го наритай!!!!!!!!!!!!