IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi ще прави луксозното купе А9

В Audi са взели решение да правят новото си флагманско купе А9.

Audi ще прави луксозното купе А9
Така фирмата продължава похода си за навлизане във всички сегменти от пазара. Вече се знае, че най-вероятно А9 (версии купе и кабриолет) ще се появят в Европа след 3-4 години.
 
 
Един от най-големите съперници, Mercedes-Benz, също подготвя свое луксозно купе и кабриолет на базата на S-Class. Точно както бъдещото купе и кабриолет на базата на S-Class, и Audi A9 ще бъде всъщност вариант с две врати от седана A8.
 
Според списание CAR, Audi ще пусне купето A9 през 2014, а година след това ще се появи и кабриолетът. Двата автомобила ще предлагат места за четири пътници и ще имат по две врати.
 
Това ще бъде нов конкурент в сегмента на луксозните купета, като от Audi планират А9 да има цена която ще е някъде по средата между цената за BMW 6-Series (83 000 долара в САЩ) и CL (113 000 долара в САЩ).
 
Бъдещият А9 ще се предлага с няколко двигателя, включително версия на 3.0 V6 с турбина, 4.0 би-турбо V8 с мощност от 520 к.с. за бъдещия S9. При А9 ще има и дизелови двигатели, включително 4.2 V8 с мощност 350 к.с.
0 от 500
  • #27
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Казанлъшки,теб никой не те търси.Ти постоянно клюфтиш в този сайт и рониш *** сълзи по Ауди,докато другите карат истински коли в истинския живот,***!Рониш сълзи,защото си беден ***,ха,ха!Ауди 80-ката на баща ти не те прави от "голямото семейство на Ауди".Напротив,доказва колко отчаяно беден си ти и мангалското ти семейство,ха,ха!От три години четем,че искаш да емигрираш в Айтос,но май и тамошните *** не те искат,ха,ха!Духаш го яко!Само това заслужаваш,*** ***!
  • #26
    4 rate up comment 2 rate down comment
    трабант рейсинг ( преди 12 години )
    можеш да си ги намериш при всеки които се занимава с светещи реклами.аз на моя трабант сложих такива- много е добър, изглежда че е под капака с 200 коня :)моята светлина си я направих по следния начин:лампички за коледна елха ги намушках в маркуч за система и ги залепих със силикон. стана невероятно! а и има три режима на светлина т.е. по добро е от това ауди- мигат през секунда, мигат и после загасват и постоянно светят.
  • #25
    7 rate up comment 4 rate down comment
    asas ( преди 12 години )
    Значи от толкова критики става ясно че АУДИ е наистина голяма марка. Защото този който може да направи нещо е винаги под критики - хората умират от завист
  • #24
    9 rate up comment 4 rate down comment
    оооо ( преди 12 години )
    Някой знае ли къде продават от светещите китайски гирлянди като на снимката. Искам да си сложа и на моя Вартбург.
  • #23
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    В този сайт създателите са фанатизирани на темата "Немски коли"97% от съдържанието са немски коли. Че няма ли други производители?Повече няма да ви чета (немските коли са добри, но да чета само за немски.... някък си е тъпо!)
  • #22
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Пропусна и друга ключова дума с която Миризливия Айтозлия с хюндая се издава, Фиеста. Видиш ли някой да търси роми най-вече казанлъшки или мъглижки да търси 80-ки или Фиести се знае че е Миризмата. Нали са го крали за булка в Казанлък и в Мъглиж където и да е това. И нали знаеш приказката мечката и меда. Та и миризмата още пази розови спомени, ромите са го опъвали на задна прашка на задната седалка без да се гнусят от *** му *** и миримата която струи от него. Та още ги търси из нета.
  • #21
    5 rate up comment 1 rate down comment
    ВНИМАНИЕ! МИРИШЕ! ( преди 12 години )
    Внимание! Аларма за МИРИЗМАТА!Присъствието на ключовите думи "ауди 80" активира това автоматично съобщение! Ако не става въпрос за мнение на миризливия ром, моля пишете на abuse[at]anti-gipsy.com
  • #20
    5 rate up comment 4 rate down comment
    93**** ( преди 12 години )
    Еи такива смешници като вас много мразя, с кое БМВ и мерцедес ще са по напред... уточнете се като разбирате, и всеки един модел независимо дали е Ауди или Беамер или Мерцедес се планира и проектира години ...някои неща не са ви много ясни.
  • #19
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Щяло да излиза след 4 години.Това е нелепо.Всъщност,за Ауди е нормално.Мерцедес и БМВ ще са като космически кораби след толкова години,на фона на ръбатите волги на Ауди.Все повече ми падат в очите Ауди.
  • #18
    7 rate up comment 4 rate down comment
    илиенския ( преди 12 години )
    Е,той селянина дето е 'сменил две А6-ци' нали се сещеш,че го ги е сменил,ама ... в интернет...:))) този филм го знем.А6,А8,RS6,и един куп кочини с А отпред,но ... като картинки на монитора.В действителност е беден пъпчив *** от казанлъшко с ауди 80 пред колибата.