IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi ще прави луксозното купе А9

В Audi са взели решение да правят новото си флагманско купе А9.

Audi ще прави луксозното купе А9
Така фирмата продължава похода си за навлизане във всички сегменти от пазара. Вече се знае, че най-вероятно А9 (версии купе и кабриолет) ще се появят в Европа след 3-4 години.
 
 
Един от най-големите съперници, Mercedes-Benz, също подготвя свое луксозно купе и кабриолет на базата на S-Class. Точно както бъдещото купе и кабриолет на базата на S-Class, и Audi A9 ще бъде всъщност вариант с две врати от седана A8.
 
Според списание CAR, Audi ще пусне купето A9 през 2014, а година след това ще се появи и кабриолетът. Двата автомобила ще предлагат места за четири пътници и ще имат по две врати.
 
Това ще бъде нов конкурент в сегмента на луксозните купета, като от Audi планират А9 да има цена която ще е някъде по средата между цената за BMW 6-Series (83 000 долара в САЩ) и CL (113 000 долара в САЩ).
 
Бъдещият А9 ще се предлага с няколко двигателя, включително версия на 3.0 V6 с турбина, 4.0 би-турбо V8 с мощност от 520 к.с. за бъдещия S9. При А9 ще има и дизелови двигатели, включително 4.2 V8 с мощност 350 к.с.
0 от 500
  • #57
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризма много си смешен хем страхлив със скъсани чехли и стар евтин Хюндай живеещ на село, да си се правил на Софиянец с БМВ за 100 бона, какво повече да те коментирам, 10 пъти срещи, 10 пъти бягаш, дал съм ти адрес къде можеш да ме намериш 3г. не си стъпил. Какво повече да ти пиша. Доказано си страхлив. Кво имало тук, какво имало там. Еми на всичко съм ти отговорил, просто няма вече какво да съчиниш, сам се изложи. Аре ходи някъде другаде да се прайш на баровец с БМВ тука си разкрит отдавна.
  • #56
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ха ха хаааа миризма първо писах пред "БИВШЕТО" лятно кино, това че ти в Айтос не знаеш какво е лятно кино не значи че съм ти писал несъществуващо нещо. За Бургазлиите там е старо място за срещи казва се "пред лятното кино" или "пред грамофона", както и по-доло пред часовника. Тва че ти си от село да си го беше написал а не да спориш че е нямало такова кино в Бургас, пълен смях си. И Миризма пак се издаде аз там имах среща със Софиянец с БМВ за 100 бона, ха ха хаааа Пак хванат в лъжа и пак избяга
  • #55
    3 rate up comment 8 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    КАТО ГО НЯМА КИНОТО ОТ 15 ГОД.,КАК НААКАНО ***,МИ ОПРЕДЕЛИ СРЕЩА ТАМ ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ..??? ХА,ХА ЛЪЖЛИВ ***! И КАКВО ИМА НА МЯСТОТО НА КИНОТО,ЧЕ НЕ РАЗБРАХМЕ.А ТЕ ПИТАМЕ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ? ОТ КАКТО РЕМОНТИРАТ БОТЕВА ПРЕД КАКАО ИМА ЕДИН ФУРГОН С РАБОТНИЦИ,ХА,ХА! И ПОСЛЕДНО КОГА ПОСЛЕДНО ПИ КАФЕ ТАМ?
  • #54
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Пич от завист, от това ги плюе. Както пиксах по-доло колата на баща му нова на времето е струвала 18000лв. колкото джантите на това А9. Сещайсе защо го плюе, още повече че никога не се е качвал в такъв супер автомобил. Наакан,*** от яд че кара призната от всички българи марка за *** и какво му остава? Естествено на живо никога няма да отиде при някой с Ауди да го нареди и тука скрит под полата на майка си във фургона пише ли пише... ха ха хаааа вече стана ли ти ясен какъв *** е?
  • #53
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризма мисля че бях достатъчно конкретен, доказах ти че си страхливец, доказах че не си от Бургас, няма как иначе да не знаеш за Лятно кино Христо Смирненски, което бе точно под Зл. котва а пред Какао ясно съм ти написал какво има ДНА-Дом на народната Армия с едно оръдие отпред. Нищо друго няма. И миризма виж само от колко имена си отговарял в последните 30мин. Сега разбирам че си много страхлив, ама ако пишеш от едно име само не си мисли че ще те разкрия по-лесно и ще дойда да те набия, споко.
  • #52
    13 rate up comment 0 rate down comment
    до :) ( преди 12 години )
    Имам само един въпрос към теб, скъпи циганино :) Наблюдавам те от доста време и знам че караш клюндай i30. Разбирам те, че защитаваш фирмата като всички я оплюват. Но не мога да разбера защо винаги като има статия за ФВ или Ауди и ти веднага започваш да плюеш? Да не би да са те прегазили с такава кола, или пък някой те е набил и после е офейкал с такава кола... ето това не ми е ясно! Ако може да разясниш каква е причината за злобата ти..
  • #51
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тоя миризмата пак са го емнали отвсякъде. Хуйдаймен това клипче за какво си го качил? Да ти видим чехлите от 2лв. втора ръка или че караш хюндай? Или че си пазариш от Метро? Те какво ти пишат, ти какво отговаряш? Нещо не си много в час май а?
  • #50
    4 rate up comment 10 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    ТА ЗА КАФЕ КАКАО НЕ РАЗБРАХМЕ.ТЪРСИШ ЛИ В ТЪРСАЧКАТА?ДАВАЙ,ДАВАЙ,МОЖЕ И ДА ИЗКОЧИ НЕЩО....ХА,ХА,.... ГОЛЯМА ГРЕШКА ДА ЛЪЖЕШ,ЧЕ СИ БУРГАЗЛИЯ.КРИВ ЩЕ СТАНЕШ.
  • #49
    4 rate up comment 10 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    КАЗАХ ЛИ ВИ,ЧЕ НЯМА ДА ОТОГОВРИ НА ВЪПРОСА,ХА,ХА,МРЪСЕН ***,ВИНАГИ Е ТЕ ПРАВЯ ЗА СМЯХ! ЛЯТНОТО КИНО БЕШЕ ВЪДИЧКА,ЗАЩОТО ТИ МИ ОПРЕДЕЛЯШЕ СРЕЩА ПРЕД ВХОДА НА СЪЩОТО КИНО ПРЕДИ 2-3 ГОДИНИ,..!!..ХА,ХА,САМ СЕ ХВАНА НА *** СИ ЛЪЖИ,ХА,ХА,ХА,ХА,... ОЩЕ ЩЕ ПИТАМ,ЗА НЕЩА ОТ БЛИЗКАТА СЕДМИЦА,ОТ ДНЕС.ДА НЕ СЕ СКРИЕШ,ЧАКАМЕ ОТГОВОРИ. БУРГАЗЛИЯТА,ХА,ХА!
  • #48
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И миризма гледам и други хора са се включили да те нареждат ха ха ха. Миризливоооо ха ха ха а пред КАКАО се намира ДНА. с едно оръдие отпред на което обичаш , където може да заповядате да се снимате даже може да си го навреш отзад.