IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi ще прави луксозното купе А9

В Audi са взели решение да правят новото си флагманско купе А9.

Audi ще прави луксозното купе А9
Така фирмата продължава похода си за навлизане във всички сегменти от пазара. Вече се знае, че най-вероятно А9 (версии купе и кабриолет) ще се появят в Европа след 3-4 години.
 
 
Един от най-големите съперници, Mercedes-Benz, също подготвя свое луксозно купе и кабриолет на базата на S-Class. Точно както бъдещото купе и кабриолет на базата на S-Class, и Audi A9 ще бъде всъщност вариант с две врати от седана A8.
 
Според списание CAR, Audi ще пусне купето A9 през 2014, а година след това ще се появи и кабриолетът. Двата автомобила ще предлагат места за четири пътници и ще имат по две врати.
 
Това ще бъде нов конкурент в сегмента на луксозните купета, като от Audi планират А9 да има цена която ще е някъде по средата между цената за BMW 6-Series (83 000 долара в САЩ) и CL (113 000 долара в САЩ).
 
Бъдещият А9 ще се предлага с няколко двигателя, включително версия на 3.0 V6 с турбина, 4.0 би-турбо V8 с мощност от 520 к.с. за бъдещия S9. При А9 ще има и дизелови двигатели, включително 4.2 V8 с мощност 350 к.с.
0 от 500
  • #47
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ха ха Миризма под Зл.Котва се намираше лятно кино Христо Смирненски до преди 15г, естествено няма как да го знаеш като си живял на село и си идвал в Бургас само като сте разпъвали катуна край солниците. Тоест отново камък в твоята градина с измишльотини. Аз нелъжа за разлика от теб.Сори сам се набута ***. Така че чети тва дето съм ти го пратил и се оправдавай страхливо ха ха
  • #46
    4 rate up comment 6 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    ЧАКАМЕ ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО ИМА ПРЕД КАКАО! БУРГАЗЛИЯТА ДА НЕ ТИ ПУСНА КЛИП ОТ ТАМ,ЧАКАМ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ТИ.ХАЙДЕ,ОТВОРЕНИЯ ***,НАЛИ СИ БУРГАЗЛИЯ.
  • #45
    4 rate up comment 6 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    ХА,ХА,БЯГАШ ЛИ ЛИГИВ ***!АЛООО,БУРГАЗЛИЯТА,ЗА 3 ГОДИНИ КАК НЕ ПУСНА КОНТРА КЛИП ДА МЕ ОПРОВЕРГАЕШ,БЕ ***! http://vbox7.com/play:6b7be430 Нали си пиеш кафето на Какао.Я кажи какво има пред него вече 6-ти месец?Хайде бе,БУРГАЗЛИЯТА С А6-цата,ХА,ХА,ЛУД ТЕ ПРАВЯ,*** НЕЩАСТЕН.ТАКЪВ БЕДЕН *** СИ,ЧЕ ТИ ИДВА ДА СЕ ПРЪСНЕШ ОТ ЗЛОБА.ДУХАЙ ГО,МУСУРО КРАСТАВА!
  • #44
    7 rate up comment 1 rate down comment
    очаквам ( преди 12 години )
    Миризмата активира прякора :) !! Очаквайте след малко и другите му прякори !,@,romless,Anti_rom....
  • #43
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Всички "купета" с четири врати са си чисти хечбеци. Истински купета с четири врати се правеха 60те-70те години. Както SUV-овете - всички са кросоувъри(комбита с леко повишена проходимост) и нямат нищо общо със сериозните машини.
  • #42
    7 rate up comment 1 rate down comment
    смях ( преди 12 години )
    Миризма, не видя ли че те направихме на 5 стинки тогава... Още се пишеше "Anti_rom", ама те разпознаваме по цитатите за 80-ката... ти сам се закопа с този пример как само седиш пред РС-то и плюеш докато те чакахме да те научим...
  • #41
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И миризма гледай поне да пишеш от еднакви имена,че като пишеш от няколко ставаш още по-смешен, ха ха хаа НОВ,Анонимен,ЗЗ. пълен смях си миризмааа, пълен смях. Да караш стар служебен хюндай и то който нов е на времето струвал 18000лв. колкото джантите на това А8 а да плюеш по А8 ха ха хааа. Смешен наакан страхливец. Да караш скопена саморазпадаща се каруца и да се подиграваш на космически кораб ха ха хааааа. Селскииииии пълен смях си,хем,страхлив,хем ***, хем завистлив *** ха ха
  • #40
    4 rate up comment 5 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    ..:))) Да,припомнихме си колко си от Бургас..))) с лятното кино до Зл.Котва http://vbox7.com/play:6b7be430 колкото си и от София.*** въшлив,ще изгниев в казанлъшко!
  • #39
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризмичке, пиши в темите на хюндай където си компетентен с на баща ти служебното i30... тука си говорим за истинските коли, каквито ги гледаш по улиците и на снимките в чичо гугъл
  • #38
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризма не знам кой е Казанлъшкия с 80-ката, който те е *** аз съм Бургазлията с А6 от който бягаш 2 години от страх. Така че свободни съчинения някъде другаде, тука всички те знаем и нещо не вървиш. Ето ти и да се сетиш кой съм, аз за разлика от теб боравя с факти:http://***.automedia.bg/news/article_9523.html