IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi ще прави луксозното купе А9

В Audi са взели решение да правят новото си флагманско купе А9.

Audi ще прави луксозното купе А9
Така фирмата продължава похода си за навлизане във всички сегменти от пазара. Вече се знае, че най-вероятно А9 (версии купе и кабриолет) ще се появят в Европа след 3-4 години.
 
 
Един от най-големите съперници, Mercedes-Benz, също подготвя свое луксозно купе и кабриолет на базата на S-Class. Точно както бъдещото купе и кабриолет на базата на S-Class, и Audi A9 ще бъде всъщност вариант с две врати от седана A8.
 
Според списание CAR, Audi ще пусне купето A9 през 2014, а година след това ще се появи и кабриолетът. Двата автомобила ще предлагат места за четири пътници и ще имат по две врати.
 
Това ще бъде нов конкурент в сегмента на луксозните купета, като от Audi планират А9 да има цена която ще е някъде по средата между цената за BMW 6-Series (83 000 долара в САЩ) и CL (113 000 долара в САЩ).
 
Бъдещият А9 ще се предлага с няколко двигателя, включително версия на 3.0 V6 с турбина, 4.0 би-турбо V8 с мощност от 520 к.с. за бъдещия S9. При А9 ще има и дизелови двигатели, включително 4.2 V8 с мощност 350 к.с.
0 от 500
  • #7
    18 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Пореден *** с цена на луксозен апартамент.Поне малко визията да разчупят.Стига с тази скука!Само не разбрах тва Айди на коя платформа на ФВ ще е?На Файтона ли?:)))
  • #6
    9 rate up comment 7 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    Май във вашето село само Ауди минава, защото другите коли не сте ги виждали, как да ги различавате!? Интересно е това поведение да преписваш недостатъците на "твоята" марка на другите. Статията е за Ауди, защо намесваш други марки? Това ми прилича на "а вие защо си биете ***!?" ;)
  • #5
    16 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тези диоди са ужасни.Като коледни лампички са.Време е да ги махнат колкото и да се харесват на скъпите чалга фенове на Ауди в БГ.
  • #4
    22 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Приличат ли си? Явно ващо село Ауди не е видело. Я ми кажи на кое Ауди ти прилича А5? А А7? А Р8? А ТТ, А А3? А А4? Може ида има прилики между 2-3 модела но погледни БМВ и открий разликите межуду новата Седмица,петица и шестица, Х5,Х6,Х3.
  • #3
    21 rate up comment 15 rate down comment
    hhs ( преди 12 години )
    абе числа за използване бол има тепърва им предстоят 10, 11, и т.н. но визуалновсичките им модели са просто 1 към 1
  • #2
    23 rate up comment 11 rate down comment
    delta ( преди 12 години )
    А8 с гюрук ли ... Все едно слон с чадър
  • #1
    12 rate up comment 13 rate down comment
    играч ( преди 12 години )
    S10 трябва да пуснат