IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футуристична концепция на Hyundai

На предстоящият автомобилен салон в Сеул, Южна Корея, Hyundai ще представи концепция с името Blue2.

Футуристична концепция на Hyundai
Името идва от названието на екологичните модели на фирмата, „Blue Drive" и обозначаването на химичния елемент на водорода, H2.
 
 
Според представителите на Hyundai, дизайнът на тази концепция ще бъде основа за бъдещите седани на марката. Концептуалният седан е от среден клас, като задвижването е от водороден двигател с горивни клетки. В него се изработва енергията за подхранване на електромотора с мощност 120 к.с.
 
 
Според производителите, средният разход на водород е 2.8 литра на 100 км. От реакцията между кислорода и водорода отпадните емисии са само от водна пара.
 
Наред с това, Hyundai Blue2 използва и гуми с понижено съпротивление, като е произведен и от „екологично чисти материали”. Колата е оборудвана със система за разпознаване на собственика си, като отваря автоматично вратите при неговото приближаване.
 
 
Използва видеокамери вмедно огледала за обратно виждане, като има и камера разположена на покрива. В интериора е монтирана мултимедийна система от ново поколение, която може да се управлява без клавиши и копчета, като се използват специални сензори за движение. В интериора са монтирани монитори с органични диоди.
 
Кога ще видим поне част от тези технологии в сериен модел на Hyundai, не е ясно.
 
0 от 500
  • #32
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Mirizma,kato se poiavi6 i vsi4ki biagat ot saita,naistina vsi4ki te mraziat.
  • #31
    1 rate up comment 4 rate down comment
    @ ( преди 13 години )
    Хубаво е като пише казанлъшкия ***.Защото е *** и всеки път си тръгва с подвита опашка и тапа в газа.Лесно е,понеже пъпчивеца на живо кола не е виждал и всико написано му е лъжа.А лъжата винаги излиза.
  • #30
    1 rate up comment 4 rate down comment
    @ ( преди 13 години )
    Все пак на който не е ясно,да обясним кой е хърбавия плювач тук.Само един е,казанлъшкото ***.Беше си показал пъпчивата мусура пред една чужда кола.От там го знаем.ПОСЛЕ ПРАТИ СНИМКА НА РОДАТА СИ В ЕДНА КОШАРА.ИЗПАДНАЛА ИСТОРИЯ.*** е клошар на квадрат.Баща му е "патрона",на ниво 5-та употреба ауди 80,сериозно!Смятайте за каква селска олигофрения става дума!Бил фен на Ауди,имал А6,А8,RS... чак забравя какво е лъгал.А не знаеше,че са ползвали помпа-дюза.Целия офис паднахме от смях!
  • #29
    1 rate up comment 4 rate down comment
    @ ( преди 13 години )
    Толкова може ***,***,***,заболя го язвата,че хюндай ги утрепаха германците.Готино е,че му е гадно...:)))
  • #28
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    ei @, pak si s >;-),a partizanin?
  • #27
    3 rate up comment 4 rate down comment
    >;-) ( преди 13 години )
    А случайно да си карал кола с газова уредба? Защото и тази смес при контакт с въздуха е взривоопасна. И не се качвай на такси, че повечето са на газ или метан ;-))
  • #26
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Крали, крали та се забравили. А водородната концепция никога няма да сработи, прекалено е опасна. Никога не бих карал кола, чието гориво се взривява при контакт с въздуха.
  • #25
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Danata ( преди 13 години )
    Да има много от пежо наистина, много жалко за фирма Хюндай. Все повече опротивяват.
  • #24
    5 rate up comment 3 rate down comment
    подкрепям мнението ( преди 13 години )
    Хюндай в усилието си да крадът дизайн от другите марки са успели да направят хибрид межуд Ауди, Шевролет волт и Пежо, че и за своя концепция го представили хаааа. После пак да се оправдават защо трябва да се борят да си вдигнат имиджа. Ако сложат 4 кръга в средата на решетката, можеше да се представи за концепт на Ауди, с Лъв във средата за Пежо а с Емблемата на шевролет и с решетка на шевролет щеше да мине за новия модел на Шеви Волт. Хюндай? Не бе Клондай.
  • #23
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Миризливия *** страхливец от Айтос пак ли търси *** да го *** на задната седалка в някоя 80-ка? Ха ха Миризма аре вземи изпроси най-накрая от баща си служебната порутена щайга Хюндай и *** в тоя Казанлък да си направиш малко гей-туризъм в ромската им махала, та да спреш да я сънуваш. Страхлив пак нещо си недоволен че никой не харесва Хюндай а? Какво да се прави, хората харесват хубавото а не корейски имитации на килограм. Това е положението. *** каресва *** а естета хубавото.