IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сервизна акция на Mazda заради......паяци

Mazda вика в сервизите в Северна Америка 35 000 седана Mazda6, заради ....паяци.

Сервизна акция на Mazda заради......паяци
На тях им харесва да се настанят в горивната система на автомобила, съобщава агенция Франспрес. След като провикнат в автомобила, паяците заплитат мрежи във вентилационните тръби на резервоара, което може да „доведе до изтичане на гориво и възпламеняване на колата”.
 
 
За първи път този проблем е открит през 2009. Оттогава до днес са известни 19 подобни случаи, когато паяците се настанили в горивната система на автомобила и са предизвикали проблеми.
 
Според изследванията, седанът бива нападан само от един вид паяци, населяващи определени райони в САЩ, Мексико и Канада. Затова акцията засяга само продадените Mazda 6 в тези райони.
 
Представителите на Mazda не могат да обяснят защо точно тези паяци избират да се настанят точно и единствено в този модел на фирмата.
 
В сервизите ще се опитат да монтират елементи затрудняващи проникването на паяците в горивната система и гонещи ги от колата.
 
0 от 500
  • #33
    3 rate up comment 3 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Съжалявам, не помня някъде да съм споменавал, че съм "немец"... пак сте сънували кошмари, ахх дечицата ми.. даже сънчо за големи хора мина.. вие какво правите още пред компютрите..да не се налага да ви опъват ушенцата, тцтцтц.Не ми пука особено дали ще мога да преведа 2 изречения от немски на български, за мен е по важно да говоря родния си език.. това което вие не можете..!На времето когато ходих на училище не се учиха чужди езици..
  • #32
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    @асддса,лек мир ам арш!Преведи си го от немски и кажи какво съм ти написал немецо!Нарочно ти го написах с българска транскрипция,за да не ползваш преводач.Хаст ду ферщанден одер нох нихт ду аршльох?
  • #31
    4 rate up comment 4 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Първо завърши едно средно и си вземи матурата по български език, защото никакъв те няма!След ми казвай какво кара стринка ти или какво си чувал и виждал по форуми ..
  • #30
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Obrut до асддса ( преди 13 години )
    моЙто мУмче, не ми се налага сам да си извършвам ремонти по колата, защото имамяпонска такава... ти си ремонтирай магарцедеса сам, чест и почитания, щом никой друг не иска да ти я пипа.
  • #29
    5 rate up comment 6 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Да бе, сам си праскам плюсчета... що не пробваш да ми сложиш 20 минуса на този коментар... то ако ставаше така.. постовете ми все в жълто щяха да светят...Жалък си ти, не съм ти на нивото за да ти се обяснявам повече.. за разлика от теб говоря само истини и може би съм на годините на баща ти ..., имай го в предвид като срещаш постовете ми !
  • #28
    9 rate up comment 6 rate down comment
    до асддса ( преди 13 години )
    Какъв ТЮВ, какъв МЮВ те гони бе мойто момче, нали ти казах че още нямаш книжка, ами ръсиш по форумите каквото си чул от тати. Прочел си във форума за че ТЮВ гледали някви неща по колите и повтаряш като папагал. Гледам и че сам си праскаш плюсчета, жалко е :)
  • #27
    14 rate up comment 9 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Много странно как минавам TUV в Германия и все пак сам си "барвам" колата... ще взема да ги осъдя тези германци как са могли да ми дадат ТЮВ...че под път и над път разбирачи всякакви ... вика ти ще си от тези които лежат неделя под колата вместо под жена си ..Ами ако съм от тези които лежат под твоята жена в неделя, а в събота си стягат колите?До сега никога автомобилите ми не са били в сервиз!Изключвам веднъж когато ударих един бус и трябваше да се изправят ламарини, виж това не го мога!
  • #26
    7 rate up comment 5 rate down comment
    до асддса ( преди 13 години )
    Ако сравняваме монтьорите с тебе, абсолютно всеки си разбира от работата. :)))) Когато някой разбирач като тебе барне нещо по колата тя винаги става опасна за движението и хората.
  • #25
    8 rate up comment 3 rate down comment
    W123 - анонимния ( преди 13 години )
    Ами ще ти отговоря. Не искам да се заяждам с теб, но ти каза, че не си виждал ръждясал W123, ако съм разбрал правилно, какво имаш предвид под "очиларка". Е, аз виждам всеки ден Мерцедеса на шефа на охраната, който е закупен от УБО в началото на деветдесетте. Ръждясал е. Ако те интересува къде - задните калници и други места. 30 годишни коли тук не са рядкост. Например, виждам много Голф 2-ки, макар все още да са малко над 20 години. Виждам и разни Жигулита, които са спрени през 1985-та. Е, и?
  • #24
    15 rate up comment 7 rate down comment
    играч ( преди 13 години )
    Всеки,който твърди,че мазда и другите японски машини не стават,мое да си тресне една капса за да не говори глупости по форумите