IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сервизна акция на Mazda заради......паяци

Mazda вика в сервизите в Северна Америка 35 000 седана Mazda6, заради ....паяци.

Сервизна акция на Mazda заради......паяци
На тях им харесва да се настанят в горивната система на автомобила, съобщава агенция Франспрес. След като провикнат в автомобила, паяците заплитат мрежи във вентилационните тръби на резервоара, което може да „доведе до изтичане на гориво и възпламеняване на колата”.
 
 
За първи път този проблем е открит през 2009. Оттогава до днес са известни 19 подобни случаи, когато паяците се настанили в горивната система на автомобила и са предизвикали проблеми.
 
Според изследванията, седанът бива нападан само от един вид паяци, населяващи определени райони в САЩ, Мексико и Канада. Затова акцията засяга само продадените Mazda 6 в тези райони.
 
Представителите на Mazda не могат да обяснят защо точно тези паяци избират да се настанят точно и единствено в този модел на фирмата.
 
В сервизите ще се опитат да монтират елементи затрудняващи проникването на паяците в горивната система и гонещи ги от колата.
 
0 от 500
  • #63
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    И тук е пълно с хора, за които качествата нямат никакво значение, важното е да е гъзария. Да знаете обаче че гъзарията убива. Особено в България.
  • #62
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Хахаха ама изобщо не се чупят БМВ-тата, особено предното им окачване. То затова в Германия никой автотърговец не ще да даде дори и три месеца гаранция на БМВ втора ръка, ако ще и да е на 20 000км., щото изобщо не се чупят хахахаха
  • #61
    0 rate up comment 3 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 13 години )
    kolegi, stiga ste se napuvali v temata, miri6e!xixixixi, mnooo zabavna novina!mazda+spiderman=VNL!
  • #60
    5 rate up comment 0 rate down comment
    eddie ( преди 13 години )
    Ну, паяк, ну погоди :)
  • #59
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Глупчовци, от село Разлом съм. Таз кола на снимката тук ще се разпадне по нашите пътища, а BMW-тата не се чупят.
  • #58
    1 rate up comment 1 rate down comment
    до асддса ( преди 13 години )
    pruqteliu gledam tyka qko sa te zahapali pikliovcite, e30 i W124 napulno si prav za teq klasici, ot lqtoto se chudq koi ot dvata da izbera vupreki che sa mi nabori.. vupros na razvitie na gorniq etaj e hora, pomislete si
  • #57
    6 rate up comment 1 rate down comment
    азз ( преди 13 години )
    А бе пичове, хората имат проблем с насекоми в един от моделите си, а вие сте изкарали "паткомерите" и ща се изколяте.*** и болната нация сме.
  • #56
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Да, зелен съм, а щом същеря ти е по-голяма от мен това означава, че си дърт вече!
  • #55
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    какви съграждани?! Не съм от перник, нито от някое мизерно малко градче като гнусното *** Габрово или Търново например. От Пловдив съм.
  • #54
    3 rate up comment 7 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Точно, направо е уникален компакта... пълна шукария.. много ще се хареса на съгражданите ти... А сивика освен, че е малък е и много грозен и еднотипен ..Автомобилите на бъдещето изобщо не са Хонда и изобщо не са японски, искам да ти кажа!Това, че на теб ти харесва, не значи НИЩО!Нито пък това, че на мен не ми харесва значи нещо... просто пак се изцепи като *** на вестник!Дръж си коментарите... и за мен си дете.. понеже имам по-голяма дъщеря от теб...Още си много зелен!