IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сервизна акция на Mazda заради......паяци

Mazda вика в сервизите в Северна Америка 35 000 седана Mazda6, заради ....паяци.

Сервизна акция на Mazda заради......паяци
На тях им харесва да се настанят в горивната система на автомобила, съобщава агенция Франспрес. След като провикнат в автомобила, паяците заплитат мрежи във вентилационните тръби на резервоара, което може да „доведе до изтичане на гориво и възпламеняване на колата”.
 
 
За първи път този проблем е открит през 2009. Оттогава до днес са известни 19 подобни случаи, когато паяците се настанили в горивната система на автомобила и са предизвикали проблеми.
 
Според изследванията, седанът бива нападан само от един вид паяци, населяващи определени райони в САЩ, Мексико и Канада. Затова акцията засяга само продадените Mazda 6 в тези райони.
 
Представителите на Mazda не могат да обяснят защо точно тези паяци избират да се настанят точно и единствено в този модел на фирмата.
 
В сервизите ще се опитат да монтират елементи затрудняващи проникването на паяците в горивната система и гонещи ги от колата.
 
0 от 500
  • #53
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Сивикът е като автомобил от бъдещето, нямаш никакъв вкус! А Баварецът компакт и отзад е хубав, особено този с кристалните стопове.
  • #52
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Мъж на 22 съм, не съм дете! Тази година ставам на 23.
  • #51
    1 rate up comment 6 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Това са лични класации, айде освободи ни от детското си присъствие...Бавареца отзад изглежда като кадетт, а сивика е ужасяващо грозен... айде де, щом ще се водим по някакви измислени лични класации...
  • #50
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Най-красивите коли след 2000-та са БМВ Компакт Е46 и Хонда Сивик 2006-сега!!!
  • #49
    2 rate up comment 7 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Ааа, за японки говорим значи ... аз пък ти казвам, че автомобилите след 2000 година започват с честите проблеми и ремонти ... пак главно в електрониката, ама то стига да ти стопи нервите и джоба..Пример ти давам веднага с всички НЕМСКИ марки ... като почнеш Мерцедес,БМВ,Ауди,Опел,Фолксваген... така, че зависи какво разбираш под хубави.. лично за мен дори мерцедес 124 и бмв Е30 са хубави ..Не искам да коментирам точно Хонда Сивик, че ще ми се обидиш много!Всъщност от хонда само новия акорд бива..
  • #48
    4 rate up comment 2 rate down comment
    готин ( преди 13 години )
    2001-2005 се правеха най-хубавите коли. Тези от 90-те не само не са здрави, ами са и с грозен дизайн, който днес изглежда твърде остарял. А пък колите от 2006-та насам изглеждат все еднакви и постоянно имат проблеми с електрониката. Единствената нова кола, която се отличава от тълпата еднообразни е Хонда Сивик хечбек!
  • #47
    2 rate up comment 5 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Аз карам автомобил от преди 2001 който от към екстри е доста по-добре от една скода 2006-та и сеат ибиза 2004та... допотопни?!Сравних с тези 2 марки, защото най-редовно се возя в тях и го казвам като факт...Дефинирай, ако обичаш думата допотопни, моля!
  • #46
    4 rate up comment 1 rate down comment
    готин ( преди 13 години )
    Новите автомобили са сигурни, обаче са си "трошляци" незамисимо от марката. Колкото е по-модерна една кола, толкова повече има какво да се чупи и поддръжката е по-солена. Аз препоръчвам колите от годините 2001-2005. По-старите вече са твърде допотопни, а по-новите са прекалено чупливи.
  • #45
    2 rate up comment 7 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    НЕ, не си вкарвам блъснати колите.. както вече казах не умея да изправям и поправям ламарини...А я сега да ви питам понеже и по-долу прочетох коментар какви били новите немски автомобили... вие кога за последно сте притежавали чисто нов Мерцедес,БМВ, Ауди?Понеже аз не съм притежавал и мога да хваля Мерцедес само на това което съм видял до сега.., но пък имам познати с чисто нови автомобили и горе-долу добивам представа за какво иде реч..
  • #44
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Субаруфен ( преди 13 години )
    асддса този среден пръст, който ще го вдигаш нали знаеш къде да си го завреш? Ако не се обади да ти кажа! Като имаш 15-годишен Мерцедес, може и да си го ремонтираш сам. Сигурно и такива коли вкарваш от Германия - блъснати и стогодишни. Защото аз само такива виждам по автовозите, като се връщам с колата от Германия. А иначе си бъди фен на немските коли - те 10-15 годишните им коли не са лоши, някои хора обаче се интерсуват от нови коли - там положението е пълна скръб.