IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сервизна акция на Mazda заради......паяци

Mazda вика в сервизите в Северна Америка 35 000 седана Mazda6, заради ....паяци.

Сервизна акция на Mazda заради......паяци
На тях им харесва да се настанят в горивната система на автомобила, съобщава агенция Франспрес. След като провикнат в автомобила, паяците заплитат мрежи във вентилационните тръби на резервоара, което може да „доведе до изтичане на гориво и възпламеняване на колата”.
 
 
За първи път този проблем е открит през 2009. Оттогава до днес са известни 19 подобни случаи, когато паяците се настанили в горивната система на автомобила и са предизвикали проблеми.
 
Според изследванията, седанът бива нападан само от един вид паяци, населяващи определени райони в САЩ, Мексико и Канада. Затова акцията засяга само продадените Mazda 6 в тези райони.
 
Представителите на Mazda не могат да обяснят защо точно тези паяци избират да се настанят точно и единствено в този модел на фирмата.
 
В сервизите ще се опитат да монтират елементи затрудняващи проникването на паяците в горивната система и гонещи ги от колата.
 
0 от 500
  • #43
    3 rate up comment 1 rate down comment
    brum brum ( преди 13 години )
    "Konglokentna" oznachava "konkurentna", nali? Che samo v tozi forum sam sreshtal tazi neizvestna za men duma.
  • #42
    3 rate up comment 5 rate down comment
    до TUV разбирача ( преди 13 години )
    Кой ти каза на тебе, че за да имаш сетификация по TUV трябва колата да е с немски номера, да си в германия и да имаш застраховка? Личи си, че по-далече от долната махала на вашето село не си ходил!Я си кликни на тоя адрес...***.tuev-nord.czИ да ти е стане ясно, че сртификата по TUV е просто един *** документ за БАЛЪЦИ, и можеш да си го набавиш и в Чехия и в Полша и в Словакия и в Австия и можеш да си избършеш гъзъ с него! Нямате си друга работа и се надлъгвате по селски!!!
  • #41
    5 rate up comment 3 rate down comment
    до асдса ( преди 13 години )
    Ти явно си мислиш че мразя немските коли, не ги мразя, просто в момента всички немски марки с изключение на ОПЕЛ правят пълни ***, дето се скапват всяка седмица. Като направят пак здрави коли, ще ги хваля няма проблеми.
  • #40
    3 rate up comment 6 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Няма да коментирам нищо .. тук 90% от аудиторията са буквално ДЕЦА!За тях човек който сам си поправя колата е лъжец, понеже това е професия и не може кой да е да го прави ..Е, да, ама в България НЕ точно!Тук е като в дивата джунгла.. само най-силните оцеляват!И така неволята понякога те учи.. по принцип нямаше да карам Мерцедес, ако не можех сам да си поддържам колата.. поради Н прични..Всъщност ще ме нарекат и лъжец, ако кажа, че сам си вкарвам автомобилите от Германия.. ама найс.. деца...!
  • #39
    2 rate up comment 7 rate down comment
    асддса до W123 ( преди 13 години )
    Как така се дават тези плюсчета?Както и да е, не това е важно сега..Феновете на Ауди, БМВ, Мерцедес и ВАГ определено са повече от тези на японските и френските автомобили, просто повечето са насъбрали негативни мнения и отношения към всяка конглокентна марка.. и така всеки гледа да забие нов в гърба .. докато истината е някъде по-средата..Именно феновете на немското трябва да се обединим и с високо вдигнат среден пръст да покажем на японците от къде изгрява слънцето и на франзузите къде е любовта
  • #38
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    Не знам защо в този форум е някаква мода да се плюе по всичко немско и да се възхвалява всичко френско и японско? Аз харесвам японските коли, но ако ми кажат да избирам между Мазда и BMW ще взема бавареца. Имиджът е важен в България.
  • #37
    2 rate up comment 5 rate down comment
    W123 ( преди 13 години )
    Не мога да разбера,. какво все се дърпате с хората, които изказват мнения. ОК и аз не бях съгласен с @асддса за старите Мерцедеси, но му дадох пример от личния си опит или живот. А може и наистина да е колкото баща ти. Аз със сигурност можех да имам и внуци, ако се бях оженил навреме. А за плюсчетата...аз му дадох, защото ме изкефи едно изречение в коментара му (за жената).
  • #36
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    И обясни ни как ти дават ТЮФ без да знаеш езика?За да вземаш ТЮФ се предполага,че колата ще е с немски номера и че имаш адресна регистрация в Германия,банкова сметка,застаховки...Наричам те немец иронично,ако не си разбрал.Казвам го защото никога не си стъпвал в тази държава и се опитваш да лъжеш,като дърт ***.Всички те разкриват,че лъжеш,но ти не спираш.Излагация си мой човек и не си никак интересен.
  • #35
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Субаруфен ( преди 13 години )
    "Лек мих ам арш!" се казва.
  • #34
    3 rate up comment 3 rate down comment
    асддса ( преди 13 години )
    Корекция, учеше се само Руски език!