IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заснеха новото Renault Megane на видео

Четвъртото поколение на хечбека ще има премиера през септември

Заснеха новото Renault Megane на видео

Изцяло новият Renault Megane бе заснет по време на финалните си тестове по пътищата на Испания. Видеото разпространи изданието Мotor.es, което потвърди, че премиерата на автомобила ще се състои през септември на изложението във Франкфурт.

На кадрите хечбекът е прикрит с масивен камуфлаж, но въпреки това става ясно, че дизайнът е изцяло променен. Четвъртият Megane изглежда далеч по-динамично от своя предшественик, като стилът му е заимстван от най-новите предложения на френската марка - Clio, Espace и Kadjar.

Интериорът на модела остава мистрия, но испанското издание твърди, че той е изработен в стила на новия Espace, като е по-луксозен и модерен от този на третото поколение Megane.

Вече е известно, че новата генерация Renault Megane използва платформата CMF, която е съвместна разработка с партньора Nissan. Въпросното модулно шаси ще позволи на инженерите да намалят общото тегло на автомобила и същевременно да направят интериора по-просторен.

Що се касае до задвижването, то ще се подсигурява от най-новите бензинови и дизелови мотори на Renault. Сред тях ще бъдат 1,2- и 1,6-литровите бензинови мотори, както и 1,6-литровия дизел. Моделът най-вероятно ще се предлага и с модернизирана версия на популярния 1,5 dCi.

Премиерата на новия Megane ще се състои през септември на изложението във Франкфурт, като се очаква Renault да покаже снимки на автомобила около месец преди това.

По същото време трябва да видим напълно нов седан от Renault, който ще представлява заместник на Laguna и Latitude.

 



Видео: Youtube/Мotor.es

 

0 от 500
  • #20
    5 rate up comment 2 rate down comment
    19345 ( преди 8 години )
    Прекалено много надежда възлагате на френските автомобили - да, красиви са, както и италианските, но страдат от проблеми с електрониката, от каквито в последно време страдат много автопроизводители, дори и Мерцедес! Неслучайно Дачиите са здрави - Рено правиха чудесни автомобили, що се разчита на механика! След 2000 година обаче нещата не са точно така! Цените на автомобилите им втора ръка го доказват - Рено Меган 2009 година - 6-7 хиляди лева!
  • #19
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Петров до М ( преди 8 години )
    На себе си ли да вярвам или на твоите приказки от 1001 нощ? Рено без проблеми, сериозен ли си? Всяка кола има проблеми, какво остава за Рено, които след Рено 19 никога повече не са се славили с качество! Изброих ти по-долу проблемите, които съм имал с моя Еспейс 2002 година, 2.2 дизел! Ако искаш вярвай, ако искаш недей, но за три години съм дал повече от 3200 лева за части и ремонти, консумативите въобще не ги слагам в сумата, защото те! Аз лично повече Рено няма да си купя никога!
  • #18
    7 rate up comment 4 rate down comment
    М ( преди 8 години )
    Петров от над десет год.карам само Рено, никакви проблеми с електрониката, та като вземе да ми говори някой за такива, се чудя дали изобщо се е качвал поне да се повози в него.
  • #17
    8 rate up comment 9 rate down comment
    Петров до Соло ( преди 8 години )
    Карал ли си Рено? Аз да! Имаме служебно Рено Трафик, което се чупи постоянно, въпреки, че го закупихме чисто ново! Имал съм и Рено Еспейс 2002 година, карах го 3 години и накрая го продадох, защото ми писна - постоянни проблеми с електрониката и грешки в компютъра, проблеми с двигателя, проблеми с ходовата част, проблеми със съединителя, който се държи от една пластмасова ябълка, която като се счупи, се подменя всичко, не се продава отделно!Откакто си купих Опел Зафира, не искам да чуя за Рено!
  • #16
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Лудия Робчо ( преди 8 години )
    Бряхх ся чак разбрах що толкова искали реното! Един кумшия по цял ден лъска пред панелката онова на капака, па гледа и му се радва - кой кат него демек! ))))
  • #15
    2 rate up comment 2 rate down comment
    робърт лъдлъм ( преди 8 години )
    колега да разбирам ли че искаш да се върнеш отдето си се пръкнал??? сигурно ти е харесало!
  • #14
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Няма нормален човек, който би си купил фръцВаген!Толкова чупливи и некачествени автомобили едва ли има някъде другаде!
  • #13
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Вагинер ( преди 8 години )
    Ама много искам онова отпред на капака да е такова голяяямо, бе направо да покрива цялата броня! На това му се вика удоволствие от карането на рено! )))))))))))))))))
  • #12
    16 rate up comment 4 rate down comment
    соло ( преди 8 години )
    Явно са много "ненормалните",които си купуват Рено, за да са на второ място по продажби в Европа!Виж ако зависеше от цървула *** най напред щяха да са немски таралясници на 15 години и поне 300000км.,че хубаво да диша саждите за мезе на пърцуцата в панелката.
  • #11
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не, бе има и други! Например,.... хмм, май няма.