IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заснеха новото Renault Megane на видео

Четвъртото поколение на хечбека ще има премиера през септември

Заснеха новото Renault Megane на видео

Изцяло новият Renault Megane бе заснет по време на финалните си тестове по пътищата на Испания. Видеото разпространи изданието Мotor.es, което потвърди, че премиерата на автомобила ще се състои през септември на изложението във Франкфурт.

На кадрите хечбекът е прикрит с масивен камуфлаж, но въпреки това става ясно, че дизайнът е изцяло променен. Четвъртият Megane изглежда далеч по-динамично от своя предшественик, като стилът му е заимстван от най-новите предложения на френската марка - Clio, Espace и Kadjar.

Интериорът на модела остава мистрия, но испанското издание твърди, че той е изработен в стила на новия Espace, като е по-луксозен и модерен от този на третото поколение Megane.

Вече е известно, че новата генерация Renault Megane използва платформата CMF, която е съвместна разработка с партньора Nissan. Въпросното модулно шаси ще позволи на инженерите да намалят общото тегло на автомобила и същевременно да направят интериора по-просторен.

Що се касае до задвижването, то ще се подсигурява от най-новите бензинови и дизелови мотори на Renault. Сред тях ще бъдат 1,2- и 1,6-литровите бензинови мотори, както и 1,6-литровия дизел. Моделът най-вероятно ще се предлага и с модернизирана версия на популярния 1,5 dCi.

Премиерата на новия Megane ще се състои през септември на изложението във Франкфурт, като се очаква Renault да покаже снимки на автомобила около месец преди това.

По същото време трябва да видим напълно нов седан от Renault, който ще представлява заместник на Laguna и Latitude.

 



Видео: Youtube/Мotor.es

 

0 от 500
  • #40
    0 rate up comment 1 rate down comment
    abc ( преди 8 години )
    Петров, ще мине време и ще разбереш, че и другите коли стават все по-сложни и все по-некачествени. Това пластамасовото, за което говориш на съединителя се казва лагер-помпа. Така е по-евтино за производство и повярвай ми има го масово по колите. Като започнеш от VW и стигнеш и до новата ти любов Opel. :-)
  • #39
    0 rate up comment 1 rate down comment
    робърт лъдлъм ( преди 8 години )
    понеже коментирате много проблемите с електрониката да ви кажа че компа на Рено е БОШ!
  • #38
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Изпатили от рено ( преди 8 години )
    Във фирмата имаме 3 дачии докер, 2 мегана и 1 лагуна, закупени фабрично нови. С рената имаме много неприятности - по окачването, спирачките, електрониката и т.н. Т.е. през ден все някое рено е в сервиза за нещо, като и сервиза е "неописуем"! Оказва се, че дачиите са по-надежни и издръжливи от рено и сега смятаме да продаем меганите и да купим още дачии.
  • #37
    3 rate up comment 2 rate down comment
    М_еги ( преди 8 години )
    Имам Рено Меган 2 закупен нов през 2005г.До сега не мога да се оплача от споменатите и характеризирани за Рено недостатъци,което ме навежда на мисълта че пишештите отрицателно шофират Рена с незнайна история втора употреба на незнайно колко 500 000 километра и сигурно в предишните им страни отиващи за скраб заради това и толкова проблеми.А иначе извън България се карат доста от моделите на Рено и не случайно е на челно място като автомобилен производител. М/у другото бобините 4 на свещ са Сажем.
  • #36
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Притежател на Волво ( преди 8 години )
    ШеВе, ако ти имаше НАИСТИНА Волво щеше да плюеш по рено от тук до края на света! Защо ли - ами прочети малко историята на Волво , особено периода на "цветущото" им сътрудничество с рено и ще разбереш!А според мен Опел са далеч по-здрави и надежни коли от рено! Лично мнение.
  • #35
    3 rate up comment 6 rate down comment
    волво ( преди 8 години )
    имам волво 460 с мотор на рено и не мога да кажа нещо лошо.че рената едно време не бяха надежни е вярно но именно те са основоположник на минивана.а от 2001 от както са с по малко държавно участи и шев е карлос госн мисля че след лагуна 2 и меган 2 и надежноса им се подобри значителна.опел щото са много добри затова виварото е трафик щото само им дават готови модели от цял свят да дано да оцелеят.през 2009 ако не беше се намесила меркел генерал мотърс щяха да ги закрият -не е кола това
  • #34
    3 rate up comment 5 rate down comment
    до до долния ( преди 8 години )
    Колегата е изказал мнение съвсем учтиво и коректно и не виждам да се е увредил но ти явно караш нещо немско и със самочувствие раздаваш диагнози. все пак да не забравяме че автомобила е стока като всяка друга и ако не се инвестират средства за разработването на качествен автомобил на пазара се предлагат бюджетни автомобили каквато марка наистина е опел.все пак именно рено наля пари в ниссан ,даде им добри дизели и ето га пазарният успех-например кашкай.а опел един дизел нямат като хората
  • #33
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Петров до един друг ( преди 8 години )
    Никой не си купува Рено или Опел, за да се хвали и за да се тежкари пред съседите, това са обикновени автомобили за всеки средностатистически човек! Никъде не твърдя, че Опел са символ на лукс и престиж! Купих си Зафира, защото исках да сменя Еспейса с нещо подобно като размер и практичност! Доволен съм от това, че поне към момента този автомобил не ме предава и не ми създава ядове! Честно казано не ме касае дали GM са собственици на Опел, важното е колата да е надеждна и да ми върши работа!
  • #32
    3 rate up comment 4 rate down comment
    до долния ( преди 8 години )
    ти рено ли продължаваш да караш, че така си се увредил?
  • #31
    3 rate up comment 3 rate down comment
    един друг до петров ( преди 8 години )
    Навремето имах Рено Сафран.Голям автомобил,но винаги имаше по нещо дребно за оправяне,факт който никога не ме накара да се изкефя на колата .Но колега Петров ,като прочетох че си си купил Опел и го смятяш за автомобил ,и казваш че е по добър от рено-онемях.Няма по-евтин в преносният смисъл автомобил от Опел.Няма нито кеф като в рено ,няма нито качествени материали и иновации няма нито капка надеждност в тази марка.Причината е общоизвестна-Опел от години е бреме на ГМ и те не дават пари.