IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заснеха новото Renault Megane на видео

Четвъртото поколение на хечбека ще има премиера през септември

Заснеха новото Renault Megane на видео

Изцяло новият Renault Megane бе заснет по време на финалните си тестове по пътищата на Испания. Видеото разпространи изданието Мotor.es, което потвърди, че премиерата на автомобила ще се състои през септември на изложението във Франкфурт.

На кадрите хечбекът е прикрит с масивен камуфлаж, но въпреки това става ясно, че дизайнът е изцяло променен. Четвъртият Megane изглежда далеч по-динамично от своя предшественик, като стилът му е заимстван от най-новите предложения на френската марка - Clio, Espace и Kadjar.

Интериорът на модела остава мистрия, но испанското издание твърди, че той е изработен в стила на новия Espace, като е по-луксозен и модерен от този на третото поколение Megane.

Вече е известно, че новата генерация Renault Megane използва платформата CMF, която е съвместна разработка с партньора Nissan. Въпросното модулно шаси ще позволи на инженерите да намалят общото тегло на автомобила и същевременно да направят интериора по-просторен.

Що се касае до задвижването, то ще се подсигурява от най-новите бензинови и дизелови мотори на Renault. Сред тях ще бъдат 1,2- и 1,6-литровите бензинови мотори, както и 1,6-литровия дизел. Моделът най-вероятно ще се предлага и с модернизирана версия на популярния 1,5 dCi.

Премиерата на новия Megane ще се състои през септември на изложението във Франкфурт, като се очаква Renault да покаже снимки на автомобила около месец преди това.

По същото време трябва да видим напълно нов седан от Renault, който ще представлява заместник на Laguna и Latitude.

 



Видео: Youtube/Мotor.es

 

0 от 500
  • #30
    4 rate up comment 7 rate down comment
    до Кирето ( преди 8 години )
    За първи път ли чуваш за проблем с електрониката на френски автомобил?По-проблемни от тях са само италианките...Това, че един от десет човека не е имал проблем с електрониката, а деветте други имат, не значи, че такъв проблем не съществува! Пишете малко по-обективно!
  • #29
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Петров до М ( преди 8 години )
    Аз също ти желая много безаварийни километри, бъди здрав ти и цялото ти семейство! Тук може и да спорим, да коментираме, затова е форум, желая ти всичко най-добро! :)
  • #28
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Един ( преди 8 години )
    *** довод щото валео са поддоставчици и на ауди бмв и тн да не говорим че на много френски коли има бош системи даващи дефекти и тн.Саджем май изчезнаха фалираха ли или ги купиха *** вече не правят автомобилни компоненти.
  • #27
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 8 години )
    За някои ходенето на чистене на грешки всеки месец, не е проблем с електрониката. Имам приятели с Рена, това си го правят редовно, корозирали открити връзки в отсека. Половината неща по таблата не им светят, Валео или Саджем и те така...
  • #26
    2 rate up comment 4 rate down comment
    До по-долния ( преди 8 години )
    И на 84г да станеш пак няма да ти дойде акъла щом с рено си се погребал!
  • #25
    3 rate up comment 4 rate down comment
    киро от маалата ( преди 8 години )
    нема се чупи лектрониката на реното бе баце - то нема такава! чупи се ходовата част спирачки съйдинението така че неможем и за скрЪб да *** дадем!
  • #24
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Тея почнаха като немците да заснемат случйни видеота, да пущат случайни снимки от папараци и то все преди премиерата. Абе стига с тези театри бе! То бива, то може, ама съвсем за будали взехте да ни вземате. Някой иска да си направи предпремиерна реклама и хоп изтича някакъв материал от уж случайни фотолюбители. Абе и ние ядем домати, ама не с коловете...А под тоя камуфлаж нищо се не види. Абе важното е новина да има и манджата да се държи топла, докато дойде сервирането.
  • #23
    6 rate up comment 4 rate down comment
    М ( преди 8 години )
    Приятелю тук говорим за автомобили 10+години,какви представителства те гонят?
  • #22
    4 rate up comment 9 rate down comment
    ВъпросТ ( преди 8 години )
    М ти в кое представителство работиш? На рено имам предвид...Щото 1001 души да ти кажат, че рено е *** ти пак твоето си знаеш. Айде и на теб безаварийно (голяяяяям късмет трябва да имаш)
  • #21
    9 rate up comment 4 rate down comment
    М ( преди 8 години )
    Петров Рено 19,Меган 1и2. В интерес на истината никога не съм мислил, че ще карам френска кола,просто на времето беше някакъв компромис. За сега мисля и следващата също да е Меган. По принцип всеки има право на мнение. Пожелавам ти много безавариини и приятни километри!